به گزارش خبرنگار ایرنا، محسن منصوری روز سه شنبه در مراسم تجلیل از نمونه های برتر بخش کشاورزی استان تهران که در سالن اجتماعات جهاد کشاورزی شهرری برگزار شد افزود: کشاورزان نمونه ای که انتخاب و معرفی می شوند ماموریت دارند که از توانمندی خود برای بالابردن ظرفیت تولید دیگر کشاورزان استفاده کنند.
وی یادآورشد: در تهران باید بر روی الگوسازی کار کنیم، همانگونه که تاکنون این استان الگو ساز بوده و در همه زمینه ها الگو سازی کرده است.
منصوری اظهار داشت: اکنون بیش از ۵۰ درصد از ۶ هزار شرکت دانش بنیان کشور در استان تهران مستقر هستند و فعالیت می کنند و ۷۰ درصد اقتصاد کشور نیز در این استان در گردش است.
وی افزود:یکی از کارها و رویکردهای نظام جمهوری اسلامی، شناسایی الگوهای موفق در همه زمینه ها و تکثیر آنهاست.
استاندار تهران با بیان اینکه زیر ساخت های این استان به نحوی است که باید به سمت کارهای دانش بنیان برویم، گفت: با وجود آنکه از یک سو نگاه ما به کارهای الگو و نمونه است، اما محدودیت های موجود را نمی توان ندید گرفت.
استفاده از شیوه های نوین آبیاری
وی یکی از این محدودیت ها را کمبود منابع آبی برشمرد و خاطرنشان کرد: در این شرایط راهی به غیر از حرکت به سمت استفاده از شیوه های نوین آبیاری نداریم تا بتوانیم همچنان به تولید محصولات کشاورزی بپردازیم.
منصوری ادامه داد: با وجود تمامی محدودیتهای موجود در زمینه زیر ساخت های این استان، اما همه ظرفیت های استان تهران را در مسیر حمایت از تولید قرار می دهیم.
استاندار تهران گفت: حمایت از تولید، یکی از ابعاد اقتصاد است که رهبر معظم انقلاب طی سال های گذشته به انحای مختلف بر لزوم توجه به آن تاکید داشته اند.
وی اضافه کرد: حمایت از تولید یکی از بهترین راهکارها برای کنترل تورم، درآمدزایی، جذب سرمایه گذار و رشد اقتصادی است از همین رو نیز رهبر معظم انقلاب بارها آن را به عنوان راهبرد اساسی معرفی کرده اند.
منصوری با انتقاد از برخی شرایط و قوانین دست و پا گیر درمسیر تولید بیان کرد: گاه مسیرهای قانونی طراحی شده برای حمایت از تولید آنچنان طولانی و پر پیچ و خم است که تولیدکننده و سرمایه گذار از اقدام خود پشیمان می شود یا قصدی برای طی مراحل قانونی ندارند.
استاندار تهران تاکید کرد: گاه برخی افراد نیز موانع مختلفی بر سر راه تولیدکنندگان و سرمایه گذاران قرار می دهند که باید آنان را توجیه کرد و تمام اراده ها را برای حمایت از بخش تولید به کار گرفت.
یارانه ای که به جای قرار گرفتن در مسیر حمایت از تولید به دست دلالان افتاده بود
در ادامه منصوری به تلاش دولت برای اصلاح شرایط اقتصادی کشور اشاره کرد و گفت: نگاه رئیس جمهور حمایت از تولید است و از همین رو نیز با مدیریت دقیق و همه جانبه اصلاحات اقتصادی را در پیش گرفته است.
وی افزود: دولت در ابتدا اصلاح حذف ترجیحی به منظور عادلانه سازی یارانه ها را در پیش گرفت، یارانه ای که به جای قرار گرفتن در مسیر حمایت از تولید به دست دلالان افتاده بود و عایدی برای مردم نداشت.
منصوری اعلام کرد: یارانه های پرداختی پیش از این به هدف که همان حمایت از تولید بود، اصابت نمی کرد و گاه منجر به مفسده می شد از همین رو دولت اصلاحات اقتصادی را از این بعد آغاز کرد.
کشاورزان تهرانی آخرین یافته های جهانی را برای تولید انواع محصولات باغی و زراعی به کار می گیرند
سعید پازوکی رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان تهران نیز در این مراسم کار و تلاش تولیدکنندگان برتر حوزه کشاورزی را فعالیتی دانش بنیان خواند و آن را کمک بزرگی برای ترویج دانش جدید در حوزه کشاورزی برشمرد.
وی یادآورشد: استان تهران ۱۹۰ هزار هکتار زمین زیر کشت دارد که معادل ۱.۳ درصد از اراضی زیر کشت کشور است و به تنهایی نزدیک به ۵ درصد از محصولات کشاورزی در کشور را تولید می کند.
پازوکی با اشاره به توانمندی کشاورزان استان تهران اظهارداشت: این تولیدکنندگان، بهره برداران ویژه ای هستند که آخرین یافته های جهانی را برای تولید انواع محصولات باغی و زراعی به کار می گیرد و در اغلب اوقات از مروجان و پژوهشگران ما نیز پیشرو تر هستند.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان تهران بانک های ژن این استان را مورد استفاده در سراسر کشور اعلام کرد و گفت: سال ۱۴۰۰، ۲۴۰ نفر از تولیدکنندگان نمونه تهرانی انتخاب و ۱۲ کمیته برای بررسی عملکرد و دستاوردهای آنان تشکیل و در نهایت ۵۹ نفر به عنوان برتر معرفی شدند.
در پایان این مراسم از چهار کشاورز نمونه و برتر استان تهران کریم خطیبی دارای زنجیره کامل تولید مرغ تخم مرغگذار، سجاد باقرپور تولید کننده شتر مرغ مولد و مرغ تخم گذار و پرورش گوساله پرواری، شهرام باقری تولیدکننده یونجه نمونه و محمدرضا جمشیدیان تولیدکننده ماهیان زینتی که در سطح کشور منتخب شده بودند تجلیل شد.
نظر شما