به گزارش خبرنگار ایرنا، مجید قیصرپناه روز سهشنبه در جریان بازدید از مناطق روستایی شهرستان قرچک اظهار داشت: بیشتر اراضی کشاورزی شهرستان قرچک در مناطق روستایی واقع شده و برای آبیاری این اراضی، کانالهای بتونی متعددی احداث شده و برخی از آنها، از محل سکونت روستاییان عبور میکند که موجب بروز برخی از حوادث نظیر سقوط افراد داخل آن شده است.
وی افزود: هفته گذشته یکی از اهالی روستاهای قرچک داخل این سازه سقوط کرده بود که با تلاش بسیار زیاد اهالی، از مرگ حتمی نجات پیدا کرد.
این مسئول خاطرنشان کرد: به منظور جلوگیری از بروز چنین حوادثی، کار ایمنسازی کانالهای انتقال آب در مناطق روستایی قرچک در دستور کار قرار گرفته که در نخستین مرحله، حاشیه کانال آب کمربندی شرقی روستای داودآباد به طول ۲۳۰ متر با اعتبار ۲ میلیارد و ۲۳۱ میلیون ریال به طور کامل فنسکشی شد.
قیصرپناه با اشاره به اجرای طرحهای عمرانی در مناطق روستایی قرچک اضافه کرد: مهمترین راه برای جلوگیری از مهاجرت روستانشینان به مناطق شهری و تحقق مهاجرت معکوس، لازم است تا بر اساس سیاستهای دولت سیزدهم، خدمترسانی به روستائیان توسعه یافته و بر اساس نیاز آنان، افزایش یابد.
وی از استقرار سه برج نوری در ورودی روستا ، کمربندی شهید بهشتی و خیابان فتح این روستا با اعتبار یک میلیارد و ۴۴۰ میلیون ریال و تملک سه ملک برای آزادسازی معبر ۱۴ متری با اعتبار ۹ میلیارد ریال به عنوان بخشی از خدمات اراده شده در روستای داودآباد قرچک یاد کرد.
بخشدار قرچک همچنین از آغاز عملیات اجرای بهسازی معابر روستای محمدآباد اعلاء با اعتباری بالغ بر ۱۵ میلیارد ریال خبر داد.
این مسئول گفت: با تأمین ۲۰ تن حواله قیر رایگان به شهرستان قرچک، کلیه معابر روستایی وستایی قرچک بهسازی میشود.
قرچک شهرستانی تک بخشی است که از ۱۱ روستای دارای سکنه برخوردار است که از این تعداد، ۸ روستا دارای شورای اسلامی و دهیاری است و در مجموع ۳۰ درصد از جمعیت ۲۷۰ هزار نفری شهرستان را در خود جای دادهاند.
شهرستان قرچک در ۳۰ کیلومتری جنوبشرق تهران واقع شده است.
قرچک - ایرنا - بخشدار مرکزی قرچک گفت: به منظور جلوگیری از بروز حوادث پیشبینی نشده، ایمن سازی کانالهای انتقال آب مناطق روستایی این بخش آغاز شد.
نظر شما