خسرو کیانی روز دوشنبه در گفتوگو با خبرنگار ایرنا افزود: وقوع حوادثی نظیر فروریختن متروپل اهمیت نظارت بر ساختو سازها و ایمنی ساختمانها را بار دیگر یادآوری کرد از همین رو برای پیشگیری از وقوع هر حادثهای باید نظارت بر ساختمانسازی و یا ایمنی ساختمانها به ویژه ساختمانهای بلندمرتبه تشدید شود.
وی با بیان اینکه بلندمرتبهسازی در چهارمحال و بختیاری هنوز به مانند کلانشهرها رایج نشده است، تصریح کرد: تنها در مرکز استان ساختمانهای معدودی از ۱۰ طبقه به بالا احداث شده است که میطلبد برای جلوگیری از بحران بر نحوه ساخت و ساز و رعایت مقررات ملی ساختمان نظارت بیشتری شود.
سرپرست ادارهکل مدیریت بحران استانداری چهارمحال و بختیاری در خصوص نحوه آمادگی استان برای مدیریت بروز هرگونه حادثه احتمالی در مواجه با فروریختن ساختمانها و یا بروز حوادثی نظیر زلزله اظهار داشت: بروز حوادثی نظیر متروپل نادر است اما آمادگی مدیریت این حوادث به صورت نسبی در استان ایجاد شده است.
کیانی با بیان اینکه چهارمحال و بختیاری از استانهای با عملکرد مناسب در حوزه امدادرسانی است، اظهار داشت: اگر چه در خصوص امکانات و تجهیزات از جمله تجهیزات آتشنشانی برای ساختمانهای بلندمرتبه کاستیهایی وجود دارد اما نیروهای امدادی متخصصی در استان وجود دارد که در مواقع بحرانی میتواند نقش موثری در مدیریت حوادث ایفا کنند.
وی با بیان اینکه مواجه با وقوع بحرانیهایی نظیر فروریختن برج متروپل کار سخت و پیچیدهای است، افزود: هرچند نیروهای امدادرسان کشور از توانمندی بالا و تجربه مناسب برخوردار هستند اما مدیریت چنین حوادث بسیار سخت است و آواربرداری تکنولوژی خاص خود را میخواهد از همین رو میطلبد قبل از احداث چنین ساختمانهایی به مقررات شهرسازی و رعایت ضوابط ساختمانسازی بیش از پیش توجه شود.
به گزارش ایرنا، چهارمحال و بختیاری دارای ۱۰ شهرستان با جمعیتی نزدیک به یک میلیون نفر است.
نظر شما