به گزارش خبرنگار ایرنا صادق خلیلیان روز یکشنبه در نشست کارگروه اشتغال خوزستان در سرسرای استانداری بیان کرد: یکی از موارد مهمی که باید در ایجاد اشتغال روستایی مورد توجه قرار گیرد تولید دانش بنیان است.
وی همچنین بر تسهیل در ایجاد اشتغال و جذب سرمایهگذار توسط بخش خصوصی در خوزستان تاکید کرد.
خلیلیان با بیان اینکه دستگاههای اجرایی خوزستان بخشنامه تقویت کسب و کار را مطالعه و برنامه خود را اعلام کنند ادامه داد: باید در اسرع وقت یک برنامه عملیاتی برای اجرای این طرح مشخص شود.
رییس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی اهواز نیز در این نشست گفت: متاسفانه نگاه تفکیکی در مرزهای خوزستان وجود ندارد و برای فعالیت های اقتصادی مرزنشینان وظایفی تعریف نشده است.
شهلا عموری افزود: اگر در قالب طرح "تقویت کسب و کار و معیشت مرزنشینان)، برای دستگاههای اجرایی برنامهای در نظر گرفته شده باید دستگاه متولی اعلام کند چه اقداماتی تاکنون در این خصوص انجام شده و مسیر این طرح به طور روشن مشخص شود.
وی ادامه داد: برای عملیاتی شدن این طرح باید یک دبیرخانه مشترک با همه استانهای مرزی ایجاد شود و دستگاههای اجرایی باید به بخش خصوصی کمک کنند تا فعالیتهای اقتصادی در مرزها روان تر انجام شود.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری خوزستان نیز بیان کرد: سهمیه ایجاد فرصت شغلی در خوزستان در امسال ۶۰ هزار شغل است.
آقا رضا فتوحی افزود: مدیران خوزستان باید پویاتر کار کنند و باید احساس مسوولیت بیشتری را در توسعه و ارتقای استان داشته باشند.
وی ادامه داد: تسهیلات و اعتبار و منابع لازم وجود دارد و مسوولان باید از تمام توان خود برای اجرای طرح ها و پروژه های توسعه اقتصادی خوزستان استفاده کنند.
طرح تقویت کسب و کار و معیشت مرزنشینان قرار است در هشت شهرستان مرزی خوزستان عملیاتی شود.
نظر شما