۲۲ خرداد ۱۴۰۱، ۱۲:۳۴
کد خبرنگار: 1053
کد خبر: 84785603
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

۹۰ درصد درآمد استان قزوین از محل درآمدهای مالیاتی تامین می‌شود

قزوین - ایرنا - مدیرکل امور مالیاتی استان قزوین گفت: ۹۰ درصد از کل درآمدهای استان از محل دریافت مالیات تامین می‌شود که بخش قابل توجهی از آن برای توسعه و عمران و آبادانی شهرها و روستاها به حساب شهرداری ها، دهیاری ها و فرمانداری ها واریز می شود.

به گزارش ایرنا، عزیزالله عباسپور روز یکشنبه در نشست خبری با اصحاب رسانه استان قزوین اظهار داشت: سال گذشته ۴۵ هزار و ۷۰۰ میلیارد ریال از محل درآمدهای مالیاتی در استان کسب شد که ۲۶ هزار و ۲۰۰ میلیارد ریال آن سهم مالیات های مستقیم و ۱۹ هزار و ۵۰۰ میلیارد ریال آن نیز از محل ارزش افزوده بوده است.

وی میزان تحقق مالیاتی استان قزوین را در مدت یاد شده ۱۱۱ درصد اعلام و تصریح کرد: سال گذشته از محل ارزش افزوده ۹ هزار و ۶۲۰ میلیارد ریال به حساب شهرداری ها، دهیاری ها و فرمانداری های استان واریز و برابر قانون نیز یک درصد از محل دریافت ارزش افزوده و با ۱۶۲ درصد افزایش نسبت به مدت مشابه سال ۱۳۹۹، یعنی سه هزار و ۶۰ میلیارد ریال به بخش سلامت تخصیص یافت.

به گفته عباسپور، از همین محل طی سال گذشته برای توسعه ورزش و جوانان ۲۳۰ میلیارد ریال و برای حوزه آموزش و پرورش استان نیز ۴۰ میلیارد ریال اختصاص پیدا کرد.

این مسوول امور مالیاتی خاطرنشان کرد: براساس ابلاغ سازمان، امور مالیاتی استان قزوین در ۲ ماه نخست امسال نیز با ۲۲ درصد افزایش وصول مالیاتی نسبت به مدت مشابه سال گذشته، ۶۰ میلیارد ریال به حساب شهرداری، دهیاری و فرمانداری های استان واریزی داشته است.

عباسپور با اشاره به اینکه استان قزوین به لحاظ وصول مالیات در ۲ ماه نخست امسال رتبه هفدهم کشور را به خود اختصاص داده است،افزود: براساس پیش بینی های به عمل آمده، دریافت مالیات امسال به ۶۷ هزار میلیارد ریال خواهد رسید.

معافیت شرکت های دانش بنیان مستقر در پارک های علم و فناوری از مالیات

عباسپور در خصوص مالیات بر شرکت های دانش بنیان و با اشاره به ثبت ۳۲۴ شرکت دانش بنیان در قزوین، تصریح کرد: شرکت هایی که تنها در پارک های علم و فناوری تجمیع یافته و نسبت به تولید و فروش محصولات خود اقدام کرده و اظهار نامه خود را نیز به موقع ارایه کرده باشند از معافیت مالیاتی بهره مند خواهند بود و در غیر این صورت مشمول پرداخت مالیات هستند.

وی ادامه داد: براساس قانون، مهلت ارایه اظهارنامه عملکردی سال ۱۴۰۰ برای تمامی مودیان حقیقی حداکثر تا پایان خرداد ماه و برای صاحبان املاک و اشخاص حقوقی نیز تا پایان تیرماه بوده و این تاریخ نیز به هیچ عنوان قابل تمدید نخواهد بود.

این مسوول امور مالیاتی اضافه کرد: تمامی فعالان حوزه اقتصادی برای بهره مندی از مشوق‌های قانونی نرخ صفر و یا هرگونه معافیت دیگر باید اظهارنامه مالیاتی عملکرد سال گذشته خود را به صورت الکترونیکی و از طریق درگاه ملی مالیات به آدرس my.tax.gov.ir  ارایه کنند.

وی با بیان اینکه هر گونه عدم تطابق در اظهارنامه مالیاتی منجر به این خواهد شد که مودی از معافیت و نرخ صفر مالیاتی بابت فعالیت اقتصادی ابراز نشده محروم شود، تاکید کرد: مودیان بابت درآمد ناشی از فعالیت کتمان شده، علاوه بر مرتکب شدن جرم مالیاتی، مشمول ۳۰ درصد جریمه غیرقابل بخشودگی نیز می شوند.

عباسپور با اشاره به شرایط بهره مندی مودیان از مالیات مقطوع ، تصریح کرد: صاحبان مشاغلی که مجموع فروش کالا و خدمات ارایه شده آنها در سال گذشته حداکثر ۱۰۰ برابر معافیت موضوع ماده ۸۴ قانون مالیات های مستقیم یعنی ۴۸ میلیارد ریال باشد مشمول مقررات این دستور العمل بوده و در صورت تکمیل و ارسال فرم موضوع این دستورالعمل حداکثر تا پایان خردادماه سال جاری، از نگهداری اسناد و مدارک موضوع قانون مالیات های مستقیم مصوب سال ۹۴ و ارایه اظهارنامه مالیاتی معاف خواهند بود.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha