میثم لک زایی روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهارداشت: از جمله اولویتهای دیگر این ادارهکل توسعه فضاهای هنرستانی و فراهم کردن زمینه اشتغال دانش آموزان در آینده است که در این راستا طی۲ سال اخیر هفت هنرستان در قالب ۵۹ کلاس درس با اعتباری بیشاز ۶۵۵ میلیارد ریال در استان ساخته و در اختیار دانشآموزان قرار گرفته است.
وی با اشاره به نحوه تجهیز هنرستانها و کارگاههای مهارتی افزود:با هدف توسعه و تجهیز کارگاه های هنرستانی ۵۰۰ میلیارد ریال از محل اعتبارات سال ۱۴۰۰ به این مهم اختصاص یافت که در حال انجام است.
مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس سیستان و بلوچستان با تاکید بر اولویت بروزرسانی تجهیزات کارگاه های هنرستان ها و ضرورت توسعه همه جانبه این فضاها گفت: در کنار ساخت پروژه های هنرستانی به دنبال غنا بخشی به ماهیت و هویت رشته های تحصیلی با رویکرد مجهز کردن کارگاه های موجود هستیم.
وی ادامه داد: بدین منظور ۵۰۰ میلیارد ریال از محل اعتبارات سال ۱۴۰۰ به بروزرسانی تجهیزات کارگاه های هنرستان های سیستان و بلوچستان اختصاص یافت.
لک زایی افزود: از این محل تجهیز کارگاه هایی از جمله تعمیر لوازم خانگی، برق صنعتی، برق ساختمان، الکتروتکنیک، حسابداری، خیاطی، مکانیک خودرو، تعمیر موتور خودرو و نقشه کشی ساختمان در دستور کار است و تلاش میشود تا بر اساس احصا نیازها و اولویت سنجی، کار با دقت نظر بیشتری انجام شود.
وی با اشاره به اهمیت توسعه مدارس شبانه روزی در سیستان و بلوچستان گفت: با هدف ارتقای شاخص پوشش تحصیلی دانش آموزان و فراهم شدن زمینه جذب حداکثری بازماندگان از تحصیل، طی ۲ سال اخیر هفت مدرسه شبانه روزی در قالب ۳۶ کلاس درس با اعتباری بیشاز ۳۲۴ میلیارد ریال احداث و به بهره برداری رسیده است.
مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس سیستان و بلوچستان تصریح کرد: هماینک ۲۸ پروژه مدرسه شبانه روزی در قالب ۱۶۸ کلاس درس با اعتباری بیشاز ۲۵۰۰ میلیارد ریال در دست ساخت است.
نظر شما