به گزارش ایرنا، رییس میراث فرهنگی و صنایع دستی و گردشگری میاندوآب روز شنبه در حاشیه بازدید از محل فعالیت این بانوی نمونه ملی اظهار کرد: «خانم سعیدپور» در بخش جوانان و زنان با ارایه و اجرای طرح توان افزایی زنان عشایری و روستایی بر اساس الگوی LNSIE موفق به دریافت لوح تقدیر شد.
فاطمه علیزاده افزود: همچنین ۴۰۰ دلار رمز ارز انرژی گلوب از ماکا گاندی رییس هیات داوران و ولفگانگ نیومان رییس بنیاد جهانی انرژی گلوب به این بانوی نمونه میاندوآبی اهدا شد.
وی اضافه کرد: از سال ۲۰۰۰ این بنیاد جایزه ای را بنام جایزه انرژی گلوب سالانه با هدف ارزیابی پروژهها و شناسایی بهترین عملکردها در حوزه پایداری انرژی و معرفی طرحهای برگزیده در بخشهای انرژی، آب، هوا، زمین، جوانان، استارت آپ های پایدار و ساختمانهای پایدار در یک مراسم جهانی با هدف یادگیری و هدایت اعتبارات و وجوه سازمانهای بین المللی در مسیر این طرحها برگزار میکند.
وی با بیان اینکه ۱۸۷ کشور در فرآیند رقابت این جایزه شرکت داشتند، گفت: شرکت کنندگان طرحهای خود را در بخشهای یاد شده ارایه میکنند و بهترین طرحها پس از ارزیابی در مراسمی جهانی جوایز دریافت میکنند.
رییس اداره میراثفرهنگی، گردشگری و صنایع دستی میاندوآب با بیان اینکه بانوی کارآفرین میاندوآبی چهار زن منتخب این رویداد بود، افزود: همچنین «سعیدپور» بانوی کارآفرین اهل روستای «گُل سلیمانآباد» سال گذشته در زمینه توانمندسازی زنان عشایر و روستایی به عنوان ۱۰ کارآفرین برگزیده به نخستین جشنواره کشوری «روستایی شو» راه یافته بود.
علیزاده ادامه داد: این بانوی کارآفرین ملی همچنین ۲ سال پیش در سومین جشنواره کشوری «معیشت پایدار جایگزین کشاورزی» توانسته بود عنوان دوم این جشنواره را کسب کند.
وی اضافه کرد: این بانوی میاندوآبی با ارایه ایده «گلیم بافی از مواد ۱۰۰ درصد بازیافتی» با رویکرد اشتغال بانوان روستایی و معیشت پایدار در روستاهای حاشیه تالابهای اقماری دریاچه ارومیه برگزیده بخش «ایدهها و محصولات نوآورانه» با تاکید بر جلب مشارکت مردم در حفاظت و احیای تالابهای کشور با اولویت دریاچه ارومیه و تالابهای اقماری عنوان برتر جشنواره «معیشت پایدار جایگزین کشاورزی» را کسب کرده بود.
وی با بیان اینکه هماکنون این بانوی موفق و کارآفرین میاندوآبی توانسته برای ۱۶۵ نفر از زنان روستای خود اشتغال ایجاد کند، اظهار کرد: روند کارآفرینی او با دوخت پرچم در عرصه ملی، تولید گلیم و در نهایت به بافت عرقگیر صندلی خودرو برای نخستین بار در ایران آغاز شد.
به گزارش ایرنا، بنیاد جهانی انرژی نزدیک به ۳۰ سال پیش در کشور اتریش فعالیت خود را آغاز کرده است.
از سال ۲۰۰۰، بنیاد جهانی انرژی، جایزه ای را بنام جایزه انرژی گلوب (Energy Globe) به طور سالانه با هدف ارزیابی پروژه ها و شناسایی بهترین عملکردها در حوزه پایداری و زیست محیطی برگزار و از پروژههای برگزیده در یک مراسم جهانی با هدف یادگیری و هدایت اعتبارات و وجوه سازمانهای بین المللی تقدیر میشود.
در سال ۲۰۲۲، ۳۱۱ طرح در هفت بخش به رویداد راه یافته بود.
مراسم انرژی گلوب در ایران با حضور رئیس این بنیاد، دکتر ولفگانگ نیومن و الکساندر قرچ، سفیر آب و هوای اتحادیه اروپا و ارتباط مستقیم ویدئو کنفرانسی خانم کاری آینا ارک، دبیر کل شهرهای پایدار ملل متحد برخی از اساتید، پژوهشگران و دست اندرکاران این بنیاد در سالن همایش های خلیج فارس کیش برگزار شد.
از تاریخ ۲۰ تا ۲۷ خرداد ماه هفته صنایع دستی نامگذاری شده است.
میاندوآب در جنوب آذربایجانغربی واقع شده است.
نظر شما