میلیون‌ها پوند لباس‌های محافظتی کرونا در انگلیس دور ریخته می‌شود

لندن – ایرنا – دولت انگلیس قصد دارد تا با فروکش کردن همه‌گیری کرونا در این کشور حجم زیادی از لباس‌های محافظتی از جمله روپوش و ماسک‌های صورت (شیلد) را که میلیون‌ها پوند برای خرید آن هزینه کرد، دور بریزد.

کمیته پارلمانی حساب‌های عمومی انگلیس روز شنبه در گزارشی اعلام کرد که دولت لندن ۴ میلیارد پوند از تجهیزات بلااستفاده‌ای را که گفته می‌شود زیر خط استانداردهای سازمان بهداشت کشور است و یا دیگر مورد استفاده نیست دور خواهد ریخت.

بر اساس این گزارش دولت این کشور دو شرکت جمع‌آوری زباله را برای این پروژه استخدام کرده که قرار است ماهانه ۱۵ هزار بسته را از انبارهای وزارت بهداشت خالی کنند. آن ها اقلام جمع‌آوری شده را بازیافت یا می‌سوزانند.

این درحالیست که کمیته پارلمانی حساب‌های عمومی انگلیس در گزارش خود هشدار داده است که هزینه این پروژه و تاثیرات آن روی محیط زیست مشخص نیست. بر اساس این گزارش وزارت بهداشت  انگلیس بین سال‌های ۲۰۲۰ تا ۲۰۲۱، ۱۲ میلیارد پوند برای خرید تجهیزات محافظتی هزینه کرده که ۸.۷ میلیارد پوند آن باید کسر می‌شد زیرا قیمت بازار در پایان سال گذشته کمتر از قیمت پرداخت شده در اوج همه گیری بود.

دیم مگ هیلیر، نماینده حزب کارگر انگلیس، که ریاست کمیته پارلمانی حساب‌های عمومی را بر عهده دارد، گفت: «داستان خرید تجهیزات محافظتی شاید شرم‌آورترین بخش از پاسخ دولت به همه‌گیری کرونا بود. در آغاز همه گیری کارکنان خدمات بهداشتی و مراقبت های اجتماعی به دلیل فقدان تجهیزات محافظتی اولیه، جان خود و خانواده هایشان را به خطر انداختند.

وی افزود: دولت در تلاشی ناامیدکننده برای جبران اوضاع، مبالغ هنگفتی را به هدر داد و قیمت‌ها و پرداخت‌های افتضاحی را به واسطه‌ها بدون راستی‌آزمایی پرداخت کرد»

این درحالیست که پت کالن، مدیر اجرایی کالج سلطنتی پرستاری انگلیس گفت: «این یک یادآوری دردناک از بدترین بیماری همه گیر است. از زمانی که تجهیزات حفاظتی کم بود تا اکنون که به هدر می‌رود.»

وی افزود کنار آمدن با این مطلب که قرار است میلیاردها پوند از لوازم وزارت بهداشت دود شود کار دشواری است.  اگر این پول در وهله اول عاقلانه تر و با کیفیت مناسب تر استفاده می شد، ممکن بود جان بسیاری از پرستاران نجات می‌یافت.

مدیر اجرایی کالج سلطنتی پرستاری انگلیس عنوان کرد: اگر می‌خواهیم واقعاً درس بگیرم، تحقیق برای شناسایی دلایل و اشتباهات، امری مهم است تا هرگز تکرار نشوند.

گزارش‌ها حاکیست که بالغ بر یک هزار و پانصد پرستار در انگلیس در جریان همه‌گیری کرونا جان باختند. دولت انگلیس فروردین ماه گذشته با وجود شمار زیاد جان باختگان به نسبت جمعیت این کشور، همه محدودیت‌های کرونایی را لغو کرد. بر اساس اعلام وزارت بهداشت انگلیس آزمایش رایگان کرونا برای عموم از روز جمعه (۱۲ فروردین) متوقف و صرفا به افرادی که دارای علائم کرونایی هستند توصیه شده در خانه بمانند و از تماس با افراد دیگر خودداری کنند تا بهبود یابند. گفته می‌شود که آزمایش رایگان کرونا در کنار محدودیت‌های ناشی از این بیماری، بالغ بر ۱۵.۷ میلیارد پوند برای دولت هزینه داشته است.

سازمان خدمات ملی بهداشت انگلیس سه روز بعد (۱۵ فروردین) اعلام کرد که  ۹ نشانه جدید را به فهرست رسمی علایم کرونایی اضافه کرده است. این نهاد بهداشتی انگلیس افزود که علائم ویروس جدید، بسیار شبیه به علائم سایر بیماری ها مانند سرماخوردگی و آنفولانزا است.

این درحالیست که تازه‌ترین داده‌های آماری در انگلیس نشان می‌دهد که موارد ابتلا به کرونا در این کشور برای نخستین بار طی دو ماه گذشته روند صعودی در پیش گرفته است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha