«محمد شمسی» روز شنبه در حاشیه آیین گشت ویژه و بازرسی تنظیم بازار استان مرکزی که همزمان با سراسر کشور در این استان برگزار شد، افزود: این بازرسیها توسط ۲ هزار و ۷۱۰ گروه متشکل از یک هزار و ۸۸۲ خودرو و چهار هزار و ۵۱۱ نفر از بازرسان سازمان جهاد کشاورزی، سازمان صنعت، معدن و تجارت، تعزیرات حکومتی، بسیج اصناف و اصناف این استان انجام شده است.
وی ادامه داد: ۲ هزار و ۴۱۳ پرونده در این بازرسیها تشکیل و به اداره کل تعزیرات حکومتی استان مرکزی ارجاع شده است.
سرپرست مدیریت بازرسی و نظارت بر محصولات کشاورزی استان مرکزی خاطرنشان کرد: واحدهای عرضه محصولات کشاورزی، کالاهای اساسی، کارخانجات بسته بندی، پخش فرآورده غذایی در این طرح توسط بازرسان سازمان جهاد کشاورزی این استان مورد بازرسی و نظارت قرار گرفتهاند.
شمسی گفت: ۶۸ گروه متشکل از ۱۹۷ نفر از بازرسان سازمان جهاد کشاورزی استان مرکزی، ادارات کل صنعت، معدن و تجرات و تعزیرات حکومتی، بسیج اصناف و اصناف امروز در گشت ویژه بازرسی تنظیم بازار استان با رمز یا علی ابن موسی الرضا (ع) همزمان با سراسر کشور وظیفه بازرسی و نظارت بر واحدهای عرضه محصولات کشاورزی را برعهده دارند.
وی شعار هفته جهاد کشاورزی امسال را کشاورزی دانش بنیان، تولید ملی و امنیت غذایی عنوان کرد و افزود: این طرح همزمان با اولین روز هفته جهاد کشاورزی در راستای حضور هرچه بیشتر بازرسان در بازار و رصد قیمت کالاهای اساسی در استان و سراسر کشور اجرا میشود.
سرپرست مدیریت بازرسی و نظارت بر محصولات کشاورزی استان مرکزی اظهار داشت: تمرکز بر تولید کمی و کیفی محصولات کشاورزی از اولویتهای سازمان جهاد کشاورزی این استان است و نظارت بر کالاهای اساسی نقش مهمی در بازار محصولات کشاورزی و عرضه این محصولات به همراه دارد.
استان مرکزی به عنوان دومین قطب صنایع مادر تخصصی، چهارمین قطب صنعت کشور محسوب می شود و در زمینه تنوع تولیدات صنعتی رتبه نخست کشور را به خود اختصاص داده است.
این استان با وجود صنعتی بودن در زمره ۱۰ استان نخست کشور در بخش کشاورزی است که ۹۰ هزار بهره بردار شامل ۲۰ درصد شاغلان استان در این حوزه فعال هستند.
نظر شما