رمضانعلی سنگدوینی روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: سنتی سازی در صنعت ساختمان به یکی از چالشهای بزرگ بخش مسکن تبدیل شده است که سرعت ساخت، قیمت تمام شده و کیفیت بناهای مسکونی را تحت تاثیر قرار داده است.
وی خاطرنشان کرد: استفاده از تکنولوژی نوین و تاکید بر صنعتیسازی میتواند افق روشنی برای بخش ساختمان ترسیم کند و شکاف موجود بین عرضه و نیاز به مسکن را برطرف کند.
وی اظهارداشت: سبک و مقاوم سازی ساختمان ها و افزایش عمر تاسیسات ساختمانی از جمله اثرات صنعتی سازی بخش ساختمان است که تاکنون به آن توجه چندانی نشده است.
سنگدوینی در حاشیه بازدید از بیستمین نمایشگاه صنعت ساختمان گلستان تصریح کرد: بخش زیادی از تجهیزات و اقلام مورد نیاز در حوزه ساختمان بومی سازی شده است و ضرورت دارد برخی از چالشهای مشترک این حوزه مانند کمبود سرمایه در گردش فعالان این بخش به طور ویژه و با سرعت برطرف شود.
به گزارش ایرنا ، بیستمین نمایشگاه صنعت ساختمان با حضور ۶۷ شرکت از سراسر کشور عصر روز گذشته در گرگان به کار خود پایان داد. این نمایشگاه در ۲ بخش فضای سربسته (سوله) و روباز (محوطه) در قالب ۶۷ غرفه (۶۲ غرفه مسقف و پنج غرفه روباز) برگزار شد.
زیرگروههای صنعت ساختمان شامل تاسیسات، پمپهای موتورخانه، در و پنجره، دکوراسیون، آب شیرینکن، تصفیه آب، ساخت و ساز، انبوه سازان، نظام مهندسی، اسکلتهای بتنی، فلزی و بلوک، مصالح ساختمان، سرامیک، کاشی، سنگ، تجهیزات سرمایشی و گرمایشی، پوششها، نماسازی در این نمایشگاه حضور داشتند.
نماینده مجلس:
پویایی صنعت ساختمان در گرو توسعه بکارگیری فناوریهای نوین است
۲۲ خرداد ۱۴۰۱، ۹:۲۶
کد خبر:
84783789
گرگان- ایرنا - نماینده مردم گرگان و آق قلا در مجلس شورای اسلامی گفت: حفظ اشتغال و پویایی صنعت ساختمان در گرو توسعه بکارگیری از فناوری های نوظهور در ساخت و طراحی مسکن است.
نظر شما