فضل الله رنجبر روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا، اظهار داشت: این کمیته امروز پنجشنبه در نشستی باحضور شهرداران مناطق کرمانشاه، مدیران سازمان اتش نشانی، اداره کل راه و شهرسازی، اداره کل بنیاد مسکن و سازمان نظام مهندسی به تصویب رسید.
وی در رابطه با ویژگی های این کمیته توضیح داد: این کمیته به صورت منظم و ماهانه به منظور بررسی روند ساخت و ساز و رعایت استانداردهای دقیق سازه ای تشکیل خواهد شد و هر کدام از ارگان های مربوطه ملزم به ارایه گزارش هستند.
فرماندار کرمانشاه اعلام کرد: بر اساس مصوبه نشست امروز که نخستین نشست کمیته ایمنی سازه محسوب می شود، آمار تمام ساختمان هایی که بهصورت غیر مجاز و یا با اشکال مختلف ساخته شده اند جمع می شود تا ضمن برخورد با متخلفان برای ایمن سازی سازه ها نیز اقدام شود.
وی بررسی وضعیت بافت های فرسوده را نیز از دیگر مصوبات این نشست عنوان کرد و گفت: شهرداران مناطق کرمانشاه موظف شده اند که با همکاری دستگاه قضایی و دیگر ارگان ها به سرعت برای تخریب دیوارها و یا بافت های فرسوده خطر افرین در سطح شهر اقدام کنند و زمین های خالی را پس از ابلاغ هشدار به مالک دیوار کشی کنند.
فرماندار کرمانشاه در رابطه با بررسی وضعیت ایمنی ساختمان ها در سطح شهر کرمانشاه گفت: نمی توان گفت که وضعیت ایمنی ساختمان ها در استان کرمانشاه نا مطلوب است اما در بسیاری از محلات شهر ما با مشکل ساخت و سازهای بدون مجوز و خارج از حد مجاز روبه رو هستیم که قرار است به زودی در رابطه با آنها تصمیم گیری شود.
رنجبر اعلام کرد که بر اساس مصوبه نشست امروز روند صدور مجوز ها و بررسی های سازمان نظام مهندسی و شهرداری از این پس دقیق تر خواهد شد و نظارت های این ارگان ها نیز دقیق تر می شود.
وی همچنین بررسی وضعیت ایمنی انبارها را نیز از دیگر مسایل مطرح شده در این نشست دانست و گفت: سازمان آتش نشانی به روند بازدید از انبارهای مختلف در سطح شهر کرمانشاه را به منظور بررسی مسایل ایمنی و جلوگیری از بروز بحران آغاز خواهد کرد.
کلانشهر کرمانشاه بیش از یک میلیون نفر از جمعیت ۲ میلیون نفری استان را در خود جای داده است.
نظر شما