به گزارش ایرنا، مهدیه لواف چهارشنبه شب در همایش دست در دست نوجوان در سالن همایش ولایت اداره کل سازمان تبلیغات استان گلستان افزود: به یقین دختران نوجوان که در زندگی خود قهرمان داشته کمتر متحمل آسیب های اجتماعی می شوند.
وی اظهارداشت: مادرانی که دغدغه تربیت فرزندان دختر خود را دارند باید راه های ارتباط موثر با نوجوانان را یاد گرفته و در عمل به آن مهارت ها اقدام کنند.
به گفته وی پدران اولین اسطوره قهرمانی و منجی نجات دهنده زندگی نسل نوجوانان دختر هستند.
لواف خاطرنشان کرد: ورود به دوران بلوغ با چهار بحران هویت، جسمی، شخصیت و استقلال همراه است و با ورود به دوران نوجوانی تفکر عینی آنها به انتزاعی تبدیل می شود.
این استاد دانشگاه یادآور شد: نوجوانان دختر با فرضیه سازی، تفکر نقاد، آرمانگرایی، خودمحوری، احساس شکست ناپذیری و تفکر خلاقان همراه هستند و والدین در این مرحله باید رفیق، دوست و یاور فرزندانشان باشند و به آنها بها دهند.
وی تصریح کرد : در نتیجه تغییر و تحولات از دوره کودکی به نوجوانی افسرده، ساکت و گاهی پرحرفی می شوند و اضطراب ، ترس از شکست،خشم و کمبود اعتماد به نفس برخی از نشانه های دوره نوجوانی است و حریم خصوصی زیر ۱۸ سال معنی ندارد، والدین اجازه ندهند که بیشتر از لحظه ای تنها بمانند و همیشه برای ورود به اتاق نوجوانانتان بهانه ای داشته باشید.
لواف افزود: عامل تنهایی، بیکاری، دسترسی آزاد به اینترنت و انرژی زیاد چهار عاملی بوده که در کنار هم فرزندان را به انحراف جنسی مبتلا می کند و باید والدین هوشمندانه از این موارد جلوگیری کنند.
در این همایش شماری از نوجوانان دختر و والدین آنها و کارشناسان حوزه خانواده حضور داشتند.
گلستان با ۲ میلیون نفر جمعیت ۳۶۲ هزار دانش آموز دارد که تحصیل این شمار در ۲ هزار و ۵۰۰ مدرسه بر عهده ۲۳ هزار فرهنگی است.
نظر شما