۱۰ هزار روستای کشور تا پایان دولت سیزدهم آبرسانی می‌شوند

بوشهر - ایرنا - مدیرعامل شرکت مهندسی آب و فاضلاب گفت: براساس برنامه ریزی انجام شده و در قالب طرح جهاد آبرسانی ۱۰ هزار روستای بالای ۲۰ خانوار جمعیت کشور تا پایان دولت سیزدهم آبرسانی و از نعمت آب بهداشتی برخوردار می‌شوند.

به گزارش خبرنگار ایرنا، اتابک جعفری روز چهارشنبه در آئین تکریم و معارفه مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان بوشهر به صورت ویدئو کنفرانسی افزود: از این شمار هفت هزار و ۱۰۰ روستا با کمک سپاه پاسداران و سه هزار روستا نیز با استفاده از توان بخش خصوصی آبرسانی می‌شوند.

وی بیان کرد: در مرحله نخست برای اجرای طرح جهاد آبرسانی ۱۹ هزار میلیارد تومان اعتبار پیش بینی شده اما انتظار می‌رود این اعتبار به بیش از ۳۰ هزار میلیارد تومان افزایش یابد.

جعفری اضافه کرد: تلاش شرکت آب و فاضلاب آبرسانی به روستاهای بالای ۲۰ خانوار و برطرف کردن این مشکل چندین ساله مردم است.

وی استفاده از پساب را از دیگرسیاست‌های شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور عنوان کرد و ادامه داد: امروز صنایع کشاورزی و خدمات از آب تصفیه شده استفاده می‌کنند این درحالی است که می توانند پساب را جایگزین کنند.

مدیرعامل شرکت مهندسی آب و فاضلاب افزود: امروز حدود یک میلیارد و ۱۰۰ میلیون مترمکعب پساب در کشور تولید می‌شود که این میزان باید به ۵.۵ میلیارد مترمکعب افزایش یابد.

جعفری یادآور شد: در زمان حاضر بیش از ۵۰ درصد از پساب تولیدی در بخش کشاورزی، یک درصد در بخش صنعت و جای تاسف دارد که در این شرایط سخت خشکسالی ۴۵ درصد پساب تولیدی کشور بدون مصرف وارد رودخانه‌ها می‌شود که برای بهره وری از آن باید فکری اساسی کرد.

مدیرعامل شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور گفت: آمارها نشان می دهد خیلی برنامه ریزی منسجمی برای استفاده از پساب تاکنون وجود نداشته است که در همین ارتباط برنامه‌ای تدوین و تا ۲ هفته آینده اتفاق خوبی در این زمینه خواهد افتاد.

وی با بیان اینکه شرکت آب و فاضلاب استان بوشهر به عنوان پیشانی بهره برداری از این برنامه است اضافه کرد: سامانه ای طراحی شده که براساس آن هر صنعت و خدماتی که از آب بهره برداری می کردند امروز باید از پساب به عنوان جایگزین استفاده کنند.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب کشور در باره  اعتبارات عمرانی این شرکت گفت: در هفت تا هشت سال گذشته با توجه به مشکلات متعدد بهره کمی از اعتبارات عمرانی برده می شد و در عمل اعتباری به پروژه‌های عمرانی تزریق نمی‌شد.

وی ادامه داد: با بازنگری که مجموعه وزارت نیرو و شرکت‌های آب و فاضلاب انجام دادند یک سری از پروژه‌های اولویت دار به عنوان پروژه‌های ویژه معرفی شده که باید در قالب برنامه ریزی مشخص و دقیق تامین اعتبار و اجرا شوند.

جعفری اضافه کرد: این اولویت بندی در سرعت بخشی اجرای پروژه های آبرسانی بسیار مفید و موثر خواهد بود.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب کشور گفت: برای جبران کمبود آب تابستان که در این زمان مصرف به میزان ۶ تا هشت دهم معادل ۶۰ تا ۸۰ درصد افزایش می‌یابد تلاش می شود با برنامه ریزی منسجمی اعتبار ویژه ای برای انجام پروژه‌های کوتاه مدت تابستانی اعم از حفر و کف شکنی چاه، خطوط انتقال مخازن و ایستگاه پمپاژ انجام شود.

وی تاکید کرد: انتظار می‌رود با اجرای این پروژه‌ها در زمان خاص و همراهی مردم با رعایت الگوی مصرف مشکلات کم آبی در تابستان خشک امسال کاهش یابد.

در این آیین  از زحمات عبدالحمید حمزه پور مدیرعامل سابق شرکت آب و فاضلاب استان بوشهر تقدیر و ابوالحسن عالی به عنوان مدیرعامل جدید این شرکت معرفی شد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha