به گزارش خبرنگار ایرنا، نقی سیاهکالی مرادی روز چهارشنبه در مراسم اختتامیه جشنواره استانی جابر بن حیان که در سالن اجتماعات دانشگاه فرهنگیان قزوین برگزار شد، افزود :نظام تعلیم و تربیتی که بتواند برنامه های خود را بر نوآوری، ابتکار و خلاقیت در دانش آموزان متمرکز کند موفق است.
وی اظهار داشت: سند تحول بنیادین آموزش و پرورش در رویکرد تحولگرای خود توجه ویژه ای به جایگاه پژوهش و فناوری دارد که بهترین بستر برای تحقق این مهم، برگزاری جشنواره جابر بن حیان در مدارس ابتدایی است.
سیاهکالی مرادی، جشنواره جابر بن حیان را در راستای تحقق ساحت تربیت علمی و فناورانه دانست و تصریح کرد: نتیجه این مهم، تربیت شهروندانی است که به سهولت از عهده کارهای خود در جامعه بر می آیند.
این مسوول تاکید کرد :پروژه های علمی دانش آموزان فرصت مناسبی است که دانش آموزان از طریق کوشش فردی یا گروهی درباره یک موضوع خاص به کسب دانش و مهارت با نگرش خاصی دست یابند.
سیاهکالی مرادی افزود: پژوهش محوری در مدارس با برگزاری جشنواره جابر بن حیان موجب می شود تا دانش آموزان مهارت های تفکر، ایده پردازی، تبیین مسائل و فرضیه ها را در روش تحقیق بیاموزند.
وی خاطر نشان کرد : متاسفانه در دوره ای به مباحث پژوهشی در آموزش و پرورش خیلی توجه نمی شد اما امروز فضایی ایجاد شده تا دانش آموزان با کوشش و استعدادهای فردی خود بتوانند در حوزه پژوهش گام های مهمی بردارند و طرح های خوبی ارائه دهند.
سیاهکالی مرادی با بیان اینکه آموزش و پرورش، رکن اصلی توسعه متوازن و همه جانبه در کشور است، افزود : هدف ما در نظام تعلیم و تربیت سوق دادن دانش آموزان به پژوهش در کنار مهارت های زندگی است.
در ادامه این مراسم از دانش آموزان برگزیده جشنواره استانی جابر بن حیان تقدیر به عمل آمد.
نظر شما