به گزارش ایرنا به نقل از روابط عمومی فرمانداری پاکدشت، محسن اردستانی روز دوشنبه در جلسه ستاد مقابله با ساخت و سازغیرمجاز که در محل فرمانداری این شهرستان برگزار شد اظهار داشت: ساخت و سازغیرمجاز علاوه بر این که منظر شهری را با صحنههای ناخوشایندی همراه میکند، در حوزه ارائه خدمات به مناطق مختلف شهری، مسئولان را با مشکل و چالش جدی مواجه میکند.
وی افزود : اکثر بناهای ساخته شده به صورت غیرمجاز، از استحکام بنای کافی برخوردار نیست و این امر در هنگام بروز حوادث طبیعی مانند زلزله، خسارات مادی و جانی جبران ناپذیری را به همراه میآورد که نمونه بارز آن را میتوان در هفتههای اخیر، در حادثه ریزش ساختمان متروپل در آبادان مشاهده کرد.
وی تأکید کرد: مقابله با ساخت و سازغیرمجاز از همان ابتدای تخلیه مصالح باید صورت گیرد که این امر مستلزم بازرسی و گشتهای مستمر در طول روز است و تحقق ان به همکاری مستقیم دستگاههای مختلف نیاز دارد.
اردستانی تصریح کرد: اگر ساخت و ساز غیرمجاز در همان زمان بروز تخلف شناسایی شده و از آن ممانعت به عمل آید، قطعا برای مقابلههای بعدی، هزینههای مادی و معنوی کمتری متوجه شهرستان خواهد شد از این رو، دستگاههای مختلف اعم از شهرداری، بخشداری، جهاد کشاورزی، منابع طبیعی و سایر ارگانهای نظارتی موظفند تا نظارت خود را بیشتر و به صورت مستمر انجام دهند.
فرماندار پاکدشت افزود: افزایش نظارت دقیق بر فعالیتها در حریم با افزایش گشت زنیها، دقت و سرعت عمل در ارائه گزارش تخلفات، پیگیری و به نتیجه رساندن گزارشها و مستند سازی فعالیتهای صورت گرفته از جمله اقداماتی است که باید مورد توجه قرار گیرد.
وی گفت: به منظور برخورد جدی با ساخت و سازهای غیرمجاز، قرارگاه تخصصی با استفاده از ظرفیت شهرداریهای پاکدشت، فرونآباد و شریفآباد، بخشداریهای مرکزی و شریفآباد و دهیاریها، جهاد و سایر ارگانهای نظارتی با پشتوانه قانونی دادستان عمومی و انقلاب در پاکدشت تشکیل میشود تا کار مقابله با ساخت و ساز غیرمجاز از انسجام بیشتری برخوردار شود.
پاکدشت با ۳۵۰ هزار نفر جمعیت در ۲۵ کیلومتری جنوبشرق تهران واقع شده است.
نظر شما