۳۶ هکتار زمین کشاورزی برای اشتغالزایی زندانیان در راونگ میناب آماده می شود

بندرعباس - ایرنا- رییس کل دادگستری هرمزگان گفت: در راستای تأکید رییس قوه قضاییه، ۳۶ هکتار زمین کشاورزی برای ایجاد اشتغال پایدار با هزینه ۳۰میلیارد ریال برای بیش از ۳۰۰ نفر از زندانیان در حال آماده سازی است.

مجتبی قهرمانی روز دوشنبه به رسانه ها اعلام کرد:با توجه به تمهیدات اتخاذ شده، تمامی فعالیت ها در این زمین کشاورزی، مکانیزه خواهد بود و در این راستا تا کنون علاوه بر نصب و راه اندازی تجهیزات آبیاری تحت فشار و قطره ای، اقداماتی چون احداث خوابگاه برای زندانیان، تسطیح زمین، لایروبی و برقی نمودن چاه، تکمیل خطوط لوله کشی و انتقال آب و برق در این مجموعه زراعی صورت پذیرفته است.

وی با بیان اینکه از تخصص زندانیان و کمک آنان نیز در اجرای این طرح استفاده شده است، گفت: با توجه به برنامه ریزی های انجام شده، روزانه بیش از سیصد نفر از زندانیان در این مزرعه مشغول به کار می شوند که علاوه بر ایجاد درآمد برای آنها در زندان، پس از رهایی نیز می توانند از این حرفه برای امرار معاش استفاده کنند.

وی با اشاره به اینکه در نتیجه کارآفرینی برای این تعداد از زندانیان، گام بزرگی در جهت ایجاد اشتغال پایدار و اصلاح و جامعه پذیر شدن آنها برداشته خواهد شد، یادآور شد: تولیدات این مزرعه، انواع محصولات کشاورزی خواهد بود که درآمد حاصل از فروش آنها از طریق انجمن حمایت از زندانیان به حساب خود زندانیان و خانواده هایشان واریز می‌شود.

این مقام قضایی همچنین بیان داشت: زندانیانی به حالت اشتغال در این مزرعه فعالیت خواهند کرد که اولاً جزو محکومین جرائم خشن و خطرناک و مخل نظم و امنیت جامعه نباشند و ثانیاً در دوران تحمل حبس در زندان بسته نیز حسن اخلاق و رفتار آنها مورد تأیید شورای طبقه بندی قرار گرفته باشد.

رییس کل دادگستری استان هرمزگان تأکید کرد: حرفه‌آموزی به زندانیان و فراهم کردن زمینه اشتغال و درآمدزایی آن‌ها از جهات گوناگون از جمله کمک به خانواده زندانیان و پیشگیری از وارد آمدن آسیب بیشتر به زندانی و خانواده‌اش بسیار حائز اهمیت است و با توجه به تأکیدات ریاست محترم قوه قضاییه، بدون اشتغالزایی برای زندانی، تکمیل فرآیند اصلاح و تربیت او امکان پذیر نخواهد بود.

قهرمانی از ابتدای قبول مسوولیت، همواره ارتقاء وضعیت زندان ها و زندانیان سراسر کشور را در زمره اولویت های خویش قرار داده اند و بر این اساس دوره تحول و تعالی قضایی دوره تلاش گسترده برای پایین آوردن ورودی زندان‌ها با استفاده از روش‌هایی همچون مجازات‌های جایگزین حبس، جلوگیری از بازداشت موقت‌های غیر ضروری و استفاده بیشتر از پابندهای الکترونیک و اشتغالزایی از طرفی و تلاش برای رعایت بیشتر حقوق متهمین، مجرمین و زندانیان از سوی دیگر بوده که خوشبختانه با ارتقاء کیفیت خدمات تربیتی و اصلاحی در زندان‌ها نیز همراه شده است.

وی یاد آور شد: در راستای اجرای اولویت‌های پانزده گانه مطرح شده توسط رئیس قوه قضاییه در ابتدای سال ۱۴۰۱ به ویژه تأکیدات ایشان درخصوص لزوم کاهش جمعیت کیفری و با هدف توانمند سازی زندانیان و ایجاد اشتغال پایدار و مولد برای آنان، ۳۶ هکتار زمین کشاورزی در بخش راونگ شهرستان میناب با صرف هزینه ای بالغ بر ۳۰ میلیارد ریال در حال آماده‌سازی می باشد.
 

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha