به گزارش ایرنا، حشمتالله قنبری عصر شنبه در مراسم سالگرد ارتحال امام خمینی (ره) در گلستان شهدای اصفهان گفت: در دورانی که دین را افیون جوامع میدانستند امام (ره) دین را احیا کرد و امروز دین میداندار است.
وی تصریح کرد: نه اسلام در کنار سایر ادیان قابل تعریف است، نه انقلابی که در سایه اسلام در ایران تبلور پیدا کرد در کنار سایر مفاهیم علوم سیاسی قابل درک است و نه امام خمینی (ره) شخصیتی است که به راحتی بتوان توصیف کرد.
وی ادامه داد: امام (ره) هویت و موجودیتی داشت که بعد از سایر معصومین نظیری برای او پیدا نخواهد شد و نهضت اسلامی که امام (ره) احیا کرد غیر از معصومین کسی نمیتوانست آن را احیا کند.
این کارشناس دینی تصریح کرد: امام (ره) از همان زمانی که شروع تحصیل کرد، شخصیتی متفاوت داشت و به واسطه بصیرت دینی و سیاسی خود چیزهایی که دیگران نمیدیدند را میدید، سکینه و وقار او در زمان تحصیل همانی بود که در زمان رهبری و همان وقاری بود که در آخرین روزهای عمرشان داشتند.
وی با بیان اینکه در تمام اوراق دفتر زندگی ایشان به اندازه یک لحظه زندگی غیر توحیدی را نمیتوان مشاهده کرد، افزود: امام (ره) را دستگیر و تبعید کردند زیرا میداستند وجودشان متمایز است و مهار حرکت ایشان مهار همه حرکتهای انقلابی است.
قنبری ادامه داد: امام (ره) در تبعید نظامنامه حکومت دینی را نوشت و شخصیتهای طراز برای خدمت به مردم را تربیت کرد.
وی با اشاره به استقبال گسترده از امام (ره) در بدو ورود به ایران، ابراز کرد: امام (ره) در برابر مردم متواضع بود و در مقابل خبرنگاران گفتند من احساسی ندارم یعنی طلبکار مردم نیستم، احساس عجب ندارم.
کارشناس رسانه ملی خاطر نشان کرد: امام خمینی (ره) ۱۰ سال رهبری و امامت جامعه اسلامی را در خطرناکترین شرایط به عهده داشتند، مردم چند صد هزار جوان تقدیم راه اسلام کردند ولی کسی احساس طلبکاری نداشتند.
وی با بیان اینکه استقلال، آزادی و جمهوری اسلامی سه مطالبه مردم در همراهی با امام خمینی (ره) بود، گفت: امروز هیچ کس نیست که معتقد باشد ایران به کشوری وابستگی دارد.
قنبری تصریح کرد: امام (ره) به ما آزادی را در جوهر آزادگی داد به گونه های که امروز نظام الگو شدهایم و به واسطه الگو گرفتن از ایران در قلمرو جهان اسلام نقشه شوم شیاطین غربی و تروریستهای صهیونیست نتوانسته به نتیجه برسد و در قالب قلمرو مقاومت میتواند به مظلومینی مثل یمن اقتدار دهد.
وی اظهار کرد: امروز ما در چارچوب میثاق ملی حرکت میکنیم و خودمان سرنوشت خود را مشخص کنیم و آمر اشتباهاتی هست متاثر از انتخابات ما است. وحتی برخی اشتباه گاهی روح و روان مردم را به هم میریزند ولی طبیعتاً باید تحمل کنیم چون خودمان انتخاب کردهایم.
این کارشناس سیاسی تاکید کرد: هیچ موضعی در نظام نیست مگر اینکه به صورت مستقیم یا غیرمستقیم مردم انتخاب میکنند. نمایندگان مجلس و رییسجمهور را مردم انتخاب میکنند.
وی تصریح کرد: انقلاب اسلامی شرایط آزادی را بوجود آورد بگونهای که در زمان امام (ره)، اولین رییس جمهور مخالف نظر ایشان انتخاب میشوند و امام در وصیتنامه خود فرمودند من با این انتخاب موافق نبودم.
قنبری با اشاره به انتخاب برخی نخست وزیرها در دورههای قبل از انقلاب توسط سفارت انگلیس گفت: این مسأله خفت بود و امام به ما آزادی داد.
وی ادامه داد: امام ابرقدرت مستحکمی بود که نه در مقابل آمریکا انگلیس و شوروی عقب ننشست ولی در برابر یک پدر و مادر شهید درهم میریخت.
این کارشناس تاریخ اسلام گفت: امام (ره) برغم اینکه امامت خود را از دین گرفته بود در برابر مردم متواضع بود و خود را خادم مردم میدانست.
وی تصریح کرد: ایشان در فرماندهی کل قوا یک استثنا بود، وقتی همه مایوس بودند او بود که امید میآفرید و امروز نیز فرماندهی جبهه مقاومت توسط نظام جمهوری اسلامی ایران بینظیر و بیهمتا است.
قنبری با بیان اینکه یک قدم از آرمانها عقب ننشستهایم، افزود: البته مردم انتظار دارند کارهایشان انجام شود، کارهای انجام نشده بسیاری هست ولی برای این مردم باید مُرد، صاحبان میزهای ادارات برای این مردم باید با روحیه عملیات کربلا۵ عمل کنند و مردم را تکریم کنند، از کار آنها گرهگشایی انجام شود.
وی تاکید کرد: مردم پای آرمانهای امام (ره) و اصالتهای انقلاب ایستادهاند و آرزوی اینکه مردم با نظام نباشند را به دل استکبار خواهند گذاشت، با آرمانهای انقلاب قهر نخواهند کرد،ولی امرشان را تنها نخواهند گذاشت ولی تحمل کمکاری، تبعیض و امثال آن را ندارد و باید به زندگی مردم رسید.
نظر شما