به گزارش ایرنا، غلامرضا شهبازی روز شنبه با اعلام این خبر گفت: گرمای هوا سبب گرایش افراد به ویژه قشر جوان و نوجوان به شنا در رودخانه، دریاچه و کانالها شده که این شور و اشتیاق خاطره تلخی به همراه دارد.
این مقام مسوول با اشاره به توصیههایی برای پیشگیری از غرقشدگی در رودخانهها، استخرها و کانالها افزود: آشنایی با فنون اولیه شنا و رعایت محدودیتها از ابتداییترین الزامات قبل از شنا است.
وی ادامه داد: در هنگام ورود به دریاچه پشت سد، هر لحظه ممکن است عمق آب به صورت ناگهانی زیاد شود، یا اینکه در گل و لای کف آب گیر کنیم و یا با عوارض طبیعی و غیرطبیعی زیر آب برخورد کنیم.
شهبازی با اشاره به رایج بودن تغییر دمای ناگهانی در لایههای مختلف آب در سدها گفت: این تغییر دما میتواند باعث گرفتگی عضلات و شوک دمایی شود بنابراین توصیه میکنیم بدون اطلاع از وضعیت رودخانه هرگز برای شنا در آن اقدام نشود.
شهبازی اضافه کرد: پرهیز از شنا در مکان های ممنوعه برای شنا کردن، محیطهای فاقد نجات غریق، خودداری از شوخیهای خطرناک هنگام شنا و بیش از حد فرض نکردن توانایی خود در شنا کردن از جمله توصیه های مهم برای جلوگیری از غرق شدگی است.
وی در پایان از مدیران و مسولان شرکت آب منطقه ای استان خواستار نصب علائم هشدار مانند شنا کردن ممنوع و دیگر اقدامات مراقبتی در دریاچه پشت سدها شد و نیز از مردم خواست به هشدارها ، علائم و تابلوهای شنا کردن ممنوع در مناطق ممنوعه پشت سدها توجه کنند.
نظر شما