به گزارش خبرنگار ایرنا، در این آیین که شخصیتهای دینی و حوزوی از جمله آیات سید محمد سعیدی تولیت آستان حضرت معصومه (س) و سید هاشم حسینی بوشهری رئیس جامعه مدرسین حوزه علمیه قم حضور داشتند، یاد و نام معمار بزرگ انقلاب اسلامی گرامی داشته شد.
در این آیین پس از تلاوت آیههایی چند از کلامالله مجید و مداحی ذاکر اهل بیت، عضو هیات علمی جامعهالمصطفی طی سخنانی با اشاره به علاقه شدید مردم به امام راحل یادآور شد: انتشار خبر رحلت رهبر فقید انقلاب، باعث حیرت جامعه شد.
حجتالاسلام ناصر رفیعی همچنین خاطرنشان کرد: مردم با شنیدن خبر ناگوار ارتحال امام، دچار اندوه فراوان شدند، ولی مجلس خبرگان با انتخاب شایسته خود توانست تا حدی درد و رنجهای حاصل از فراق و دوری امام را تسکین دهد.
وی با تاکید بر اینکه رهبر معظم انقلاب طی این سالها خط و مسیر حضرت امام را ادامه دادند خاطر نشان کرد: انقلاب اسلامی با رهنمودهای ایشان دستاوردها و پیشرفتهای زیادی برای کشور به همراه داشته است.
وی در بخشی از سخنان خود با اشاره به نگرانیهای امام راحل نسبت به آینده کشور گفت: امام بارها در سخنرانیهایشان از واژه خوف دارم و می ترسم استفاده و نگرانیهایی را مطرح کرده است.
وی با تاکید بر اینکه امام راحل با تمسک به سیره اولیای الهی نگران آینده جوامع بشری بود گفت: از تمام مسئولان، کارگزاران و خادمان ملت انتظار میرود، تا نگرانیهای رهبر کبیر انقلاب را مورد توجه قرار دهند.
رفیعی با تاکید بر این که امام نگران افول اخلاق و ارزش های دینی نیز بود: تصریح کرد: حفظ نظام از تاکیدها و نگرانیهای امام بود و تاکید داشت، اگر چراغ این نظام خاموش شود، دیگر قابل جبران نیست و انتقام دشمنان اسلام، انقلاب و ملت بسیار سخت خواهد بود.
عضو هیات علمی جامعه المصطفی همچنین خطر نفوذ و خوف ورود نااهلان به بدنه انقلاب را از دغدغههای امام خواند و بیان داشت: جریان نفوذی تابلو و نشان ندارد، تمام نهضت مسلم بن عقیل توسط یک نفوذی از هم پاشیده شد.
وی با تاکید بر این که نگرانی از کارگزاران نظام از دیگر دغدغههای مهم امام بود گفت: امام میفرمود که این مقامها بعد از چند روز تمام میشود، از این رو دولت مردان و متصدیان از رده بالا تا پایین همواره به هوش باشند که در دو راهی سعادت و شقاوت قرار دارند.
سخنران افزود: امام تاکید داشت که مسئولان نباید رفاه زده شده، مستمندان را فراموش کنند؛ اگر سیاست مسئولان پشت کردن به محرومان و رو آوردن به سرمایهداران شده، دولت توجه به کاخ پیدا کند، آن روز باید فاتحه دولت، نظام و ملت را بخوانیم.
وی با بیان این که امام (ره) همواره نگران امور اقتصادی کشور و وضعیت فقیران بود یادآور شد: امام، محرومان را عیال خداوند متعال میدانست و میگفت اگر خدای نخواسته نظام اسلامس نتواند مسائل اقتصادی را جبران کند و مردم از مایوس شوند، ضربه بزرگی به انقلاب و اسلام وارد خواهد آمد.
رفیعی توجه به جوانان را نیز از نگرانیهای امام برشمرد و بیان کرد: امام خمینی بر اعتقادها و باورهای جوانان از جمله فریضه نماز تاکید ویژهای داشت.
امام (ره) شامگاه ۱۳ خرداد ۶۸ پس از یک دوره بیماری دارفانی را وداع گفت، خبری تلخ که در صبح روز ۱۴ خرداد پخش شد و ملت ایران با شنیدن این خبر بر سر و سینه زدند و اشک ماتم ریختند.
در مراسم وداع با بنیانگذار کبیر انقلاب، میلیونها تَن حضور داشتند، که بزرگترین و پرجمعیتترین تشییع تاریخ شد./
نظر شما