ه گزارش خبرنگار ایرنا، سید محمد حسینی روز جمعه در سفر یک روزه خود به استان بوشهر و شرکت در نشست شورای اداری شهرستان دشتستان افزود: این دولت سند تحول موضوع های اساسی کشور را در ۳۷ بخش تدوین کرده است و نمی خواهد دچار ایستایی شود و درجا بزند.
وی با اشاره به حضور روز گذشته و امروز رئیس جمهور در آذربایجان شرقی در آبادان بیان کرد: استراحت در دولت جهادی و انقلابی سیزدهم معنا و مفهومی ندارد و باید شب و روز در خدمت مردم باشیم زیرا باید برخی عقب ماندگی های سالهای اخیر جبران شود.
حسینی اضافه کرد: به دلیل نبود شتاب لازم و ایجاد وقفه در انجام کارها امروز با انباشت کارهای انجام نشده روبرو هستیم و در هر استانی که می رویم این مشکلات وجود دارد.
معاون پارلمانی رئیس جمهور با اشاره به خشکسالی گفت: امروز مشکل کمبود آب در همه استانهای کشور وجود دارد و برای این مساله به طور قطع باید راهکارهایی اندیشیده شود و وزارت نیرو با تمام قدرت در صحنه است.
حسینی اظهار کرد: شورای عالی آب دراین باره تشکیل شده و شخص رئیس جمهور پیگیر مساله کم آبی است و تلاش می شود با بهرهگیری از روشهای مختلف از جمله تغییر نوع کشت، نحوه آبیاری،
استفاده از آب دریا، سدسازی، آبخیزداری، آبخوانداری مشکل حل شود و اینطور نیست که در مقابل این مساله تسلیم شویم.
وی با تاکید بر اینکه مسائل و مشکلات مطرح در مورد مساله آب در استان بوشهر به وزارت نیرو انتقال داده میشود ادامه داد: در بحث جاده ها در بیشتر استانهای کشور این مشکل وجود دارد هرچند وضعیت جاده ها قابل مقایسه با قبل نیست اما هنوز هم آنطور که باید و شاید در این زمینه کار نشده است
حسینی ادامه داد: خدمات ارزنده ای در مدت ۴۳ سال گذشته انجام شده ولی هنوز کاستیهایی وجود دارد که باید مورد توجه قرار گیرد و وضع بهتری در کشورحاکم شود.
معاون پارلمانی رئیس جمهور در باره مراکز درمانی دشتستان گفت: امروز بحث سلامت و بهبود وضعیت مراکز درمانی از اولویتهای نخست دولت سیزدهم است و با تلاشهای صورت گرفته از سوی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و وزارت امور خارجه در بحث واردات واکسن می بینیم که امروز در بحث مقابله با ویروس کرونا سربلند هستیم و گواه آن صفر شدن مرگ و میر کشور براثر بیماری کووید ۱۹ است.
حسینی یادآور شد: صفر شدن مرگ و میر ناشی از کرونا بعد از ۲ سال و ۱۰۰ روز افتخاری برای دولت است، این درحالی است که کشورهای اروپایی هنور ۱۰۰ تا ۱۵۰ نفر روزانه مبتلا و آمار قابل توجهی مرگ و میر ناشی از ابتلا به این ویروس دارند.
وی ادامه داد: رسیدن به این شرایط نشات گرفته از همراهی مردم و مدافعان سلامت است .
به گفته معاون پارلمانی رئیس جمهور بسیاری از مشکلات مطرح شده در بخش آب، راه و درمان در همه نقاط کشور مشترک و دولت نیز براساس امکانات در حال کار و تلاش است اما باید یک مقدار انتظارها معقول و منطقی باشد زیرا منبع درآمد دولت هم محدودیتهایی دارد.
حسینی گفت: دولت قبل در دقیقه ۹۰ مطالباتی را مطرح کرده اما چرا این مطالبات را در زمان خودشان انجام ندادند و در هشت سال گذشته به فکر قشرهای مختلف جامعه نبودند و زمان رفتن برخی مسائل را مطرح و به گردن دولت بعد انداختند.
وی ادامه داد: دولت قبل درحالی این کار را انجام داد که در سالهای پایانی دولت کارهای عمرانی بیشتر متوقف بود واکنون دولت قرار است با انضباط مالی کارهای عمرانی انجام دهد، زیرساختها را تکمیل کند و بنا ندارد هر چه هست در زمینه جاری هزینه شود.
معاون پارلمانی رئیس جمهور گفت: به یاری خدا تلاش میشود با افزایش درآمدها به مطالباتی که در جای جای کشور وجود دارد، پاسخ گفته شود اما براساس دستور رهبر معظم انقلاب باید مسائل را برای مردم تبیین کرد که برخی از امور تا پایان سال، برخی دیگر تا پایان سال آینده و برخی دیگر تا پایان چهار سال اجرا شود.
وی ادامه داد: اگر در بخش مسکن، اشتغال آماری ارائه شده باید اجرا شود و رئیس جمهور هم مصمم هستند و آرام و قرار ندارند و تلاش می کنند با روحیه جهادی این مسائل و مشکلات برطرف و طرحهای تعریف شده اجرا شوند.
حسینی گفت: انتظار می رود با همگرایی که بین مجلس شورای اسلامی، دولت و قوه قضائیه وجود دارد در همین راستا باید زمینه برای ایجاد برخی تحولات فراهم شود.
وی با اشاره به مردمی سازی یارانه ها اضافه کرد: وقتی ما درد را تشخیص دادیم باید برای درمان آن تلاش شود هرچند ممکن است در گام نخست مسائل و مشکلات و التهابهایی وجود داشته باشد اما می دانیم که از این مرحله خواهیم گذشت و این به نفع مردم و قشرهای محروم جامعه است.
حسینی اظهار کرد: چرا دولتی باید منشاء فساد ایجاد کند و عده ای از رانت استفاده کنند و ارز ترجیحی را به نام کالای اساسی بگیرند اما به همان قیمت آزاد آنها را بفروشند و دستگاه قضا باید پرونده تشکیل دهد که امروز با جرات و جسارت دولت سیزدهم اقدام به اصلاح این رویه کرده است.
وی ادامه داد: در کارزار انتخابات ریاست جمهوری همه تائید کردند که این روش غلط است و وقتی همه به نادرست بودن آن اذعان دارند باید این رویه را تغییر داد زیرا این طرح مربوط به یک جناح و طیف سیاسی نیست و همه باید کمک کنند.
حسینی با تاکید براینکه همه باید تلاش کنیم شرایط کشور را تغییر دهیم گفت: زیبنده نیست در یک کشور اسلامی شاهد فقر، فلاکت و بدبختی عده ای باشیم درهمین راستا شرایط کشور باید به گونهای تغییر یابد که به آن افتخار کنیم و نظام جمهوری اسلامی به عنوان الگو و الهام بخش برای دنیا معرفی شود.
وی ادامه داد: تجربه ثابت کرده در هر مرحلهای که مصمم بودیم به نتیجه رسیده ایم و استقلال در عرصه نظامی نمونه ای از عزم و اراده دولت جمهوری اسلامی است و امروز ایران اسلامی به جایی رسیده است که کشوری که ادعای ابرقدرتی دارد جرات مقابله با ایران اسلامی را ندارد.
حسینی اظهار کرد: اگر در حوزه اقتصاد نیز امروز ایران اسلامی همین روحیه را داشته باشد و شخصی مانند سردار سلیمانی به عنوان مدیر تراز انقلاب اسلامی برای ما الگو شود به طور حتم می توانیم کارهای بزرگی را انجام بدهیم.
وی با بیان اینکه امام راحل خود را خادم ملت می دانستند گفت: در راستای محرومیت زدایی و خدمت به مردم بود که امام کمیته امداد، جهاد سازندگی و سایر نهادهای انقلابی را تاسیس کردند و مانیز باید همین رویه را ادامه و شرایط کشور را تغییر بدهیم.
حسینی با تاکید براینکه تعطیلی برای مسئولان جمهوری اسلامی معنایی ندارد گفت: مردم انتظار دارند که در زمان وقوع برخی مسائل و رویدادها مسئولان در کنار آنها باشند و در همین ارتباط وزیر کشور در حادثه متروپل آبادان پنج شبانه روز در آبادان حضور داشت تا از سیاه نمایی دشمن جلوگیری شود و باید کاری کرد که مردم توجهی به این تبلیغات نکنند و یقین بدانند که مسئولان غمخوار مردم هستند.
وی اضافه کرد: برای حادثه آبادان مصوبه ای در دولت به تصویب رسید که حمایتی از خسارت دیدگان شود.
حسینی با تاکید براینکه مسئولان در نظام اسلامی باید به فکر مصالح مردم باشند گفت: مسئولیت امانتی است که در اختیار مسئولان است و هر گونه کوتاهی، تعلل و کم کاری در این راه خیانت به شمار می رود.
وی افزود: جمع نیروهای موجود در کشور متعهد هستند؛ مجلس شورای اسلامی مجلسی انقلابی و دلسوز است.
حسینی ادامه داد: هرچند در گذشته نظام هماهنگ پرداخت مطرح بود اما این نظام ناهماهنگ شده و امروز نظام عادلانه پرداخت در دولت مطرح است و باید در قالب یک نظام جامع همه دیده شود و کارها و تصمیم های خوبی در دولت در حال اتخاذ است.
وی در باره بحث فرمانداری ویژه دشتستان گفت: استان بوشهر فرمانداری ویژه ندارد و شاخص هایی برای این کار موجود است که باید بررسی شود و اگر امکان داشته باشد با توجه به اینکه دشتستان بزرگترین شهرستان از نظر مساحت و دومین شهرستان از نظر جمعیت در این استان است، باید راجع به آن فکر کرد.
حسینی بر ضرورت توجه مسئولان استان بوشهر نسبت به حل مشکلات و فراهم کردن زمینه ارائه خدمات به مردم تاکید کرد.
معاون پارلمانی رئیس جمهور گفت: امام راحل یک حقیقت همیشه زنده تاریخ است و به تعبیر رهبر معظم انقلاب این انقلاب بدون نام امام راحل در هیچ جای دنیا شناخته شده نیست و همه ما مدیون امامی هستیم که با دم مسیحایی خود روح تازه ای در کالبد مردم ایران و منطقه دمید و منشاء متحولات اساسی شد.
وی با اشاره به اینکه به تعبیر غربی ها انقلاب اسلامی انقلابی به نام خدا بود، گفت: امام راحل به ملت ایران جرات انقلاب و به تعبیر جرات توفان دادند و گر نه ملت ما نیز همانند دیگر ملتها توسری خور بودند و عزت آنها رعایت نمیشد و غربی ها حاکم بودند اما تحولی اساسی با انقلاب اسلامی شکل گرفت.
حسینی اضافه کرد: اینکه انسان بخواهد در راه خدا پنجه در پنجه قدرتمندان عالم بگذارد، هزینه ها و سختی هایی دارد و رزمندگان و شهدای ما در این راه طلایه دار بودند.
دکتر سید محمد حسینی معاون امور مجلس رئیس جمهور پنجشنبه شب برای انجام سفری یکروزه وارد استان بوشهر شد.
بر اساس برنامه ریزی انجام شده دیدار با نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه و استاندار بوشهر ، سخنرانی در جمع نمازگزاران برازجانی، شرکت در جلسه شورای اداری دشتستان و نشست با گروههای جهادی در استانداری بوشهر به عنوان برنامه های این سفره یکروزه پیش بینی شده است.
نظر شما