معاون وزیر امور خارجه: دولت سیزدهم به دیپلماسی شهری توجه دارد

تبریز - ایرنا - معاون کنسولی، مجلس و امور ایرانیان وزیر امور خارجه کشور گفت: حرکت به سمت جهانشهری و دیپلماسی شهری می‌تواند تبریز را در کشور پیشگام کند و این دولت از جمله رئیس جمهور و وزارت امور خارجه به این موضوع توجه دارد.

علیرضا بیگدلی شامگاه چهارشنبه در دیدار با رئیس شورای اسلامی شهر تبریز، با بیان این‌که توجه به دیپلماسی شهری در سطح جهانی می‌تواند ابزار قدرت برای شهرها باشد، گفت: در کشور شهرهایی که دارای ظرفیت های جهانی باشند کم نیست که تبریز هم گل سرسبد آن‌ها است.

وی با بیان این‌که مایل هستیم در زمینه ترویج توریسم سلامت اقداماتی انجام دهیم، افزود: دولت باید برای تحقق این هدف، حرفه‌ای‌تر حرکت کند و هزینه بیش‌تری برای معرفی شهرها اختصاص دهد.

بیگدلی با اشاره به این‌که فرش یکی از برندهای جهانی تبریز است، تاکید کرد: باید با استفاده از این ظرفیت شناخته‌شده، دیگر داشته‌ها از جمله غذا، بهداشت و درمان را نیز به جهان معرفی کنیم.

وی اعلام کرد: تولید محتوا در زمینه معرفی شهر به جهانیان اهمیت ویژه‌ای دارد و در این راستا باید جوانان و سمن‌ها وارد کار شده و به تولید انبوه محتوا بپردازند.

وی با اشاره به ظرفیت عظیم تبریز در حوزه فرهنگ، اظهار کرد: در صورتی که هفته‌های فرهنگی هدفمند و دارای خروجی مشخص باشند، برگزاری آن‌ها به سود شهرها و کشور است.

معاون وزیر امور خارجه اضافه کرد: ضمن این‌که سفرا را به حضور در شهرهای مختلف ایران از جمله تبریز تشویق می‌کنیم، امیدواریم حاصل زحمات مجموعه مدیریت شهری تبریز، تبدیل این شهر به یک جهانشهر باشد.

رئیس شورای اسلامی شهر: تبریز می‌تواند نماینده ایران در دیپلماسی شهری باشد

رئیس شورای اسلامی شهر تبریز بر ظرفیت این شهر در حوزه دیپلماسی شهری جهانی تاکید کرد و گفت: ما در ماه‌های اخیر میزبان تعدادی از سفرای کشورهای مختلف بودیم که تاریخ و فرهنگ تبریز را بسیار مورد تحسین قرار دادند.

حجت‌الاسلام رسول برگی با تاکید بر این‌که تبریز می‌تواند در دیپلماسی شهری نماینده ایران باشد، اظهار کرد: یکی از مهم‌ترین مشکلاتی که بیش‌تر شهرداری‌های کلانشرهای کشور با آن دست و پنجه نرم می‌کنند، عدم وجود درآمد پایدار است.

وی از جذب سرمایه‌گذار خارجی به عنوان یکی از راه‌حل‌های جبران فقدان درآمد پایدار نام برد و ادامه داد: مشارکت مدیریت شهری با سرمایه‌گذاران برای هر دو طرف عوایدی دارد. از طرفی بسترهای تبریز برای سرمایه‌گذاری در حوزه‌های مختلف از جمله اقتصادی، فرهنگی، شهرسازی و… آماده است.

وی در بخش دیگری از صحبت‌های خود با بیان این‌که تبریز آماده عقد تفاهم‌نامه خواهرخواندگی با شهرهای مختلف جهان است، تاکید کرد: لازمه تحقق این امر، استقرار سرکنسولگری کشورها در تبریز است.

برگی با بیان این‌که پروژه قطار شهری تبریز نیازمند توجه ملی است، اعلام کرد: ما اکنون علاوه بر احداث خط دو، در حال مطالعه خط سه برای اتصال شمال به جنوب شهر هستیم.

وی با اشاره به برخی ظرفیت‌های گردشگری تبریز از جمله توریسم سلامت، بازار تاریخی، مقبره‌الشعرا و…، بیان کرد: ما خواستار برگزاری هفته فرهنگی تبریز در نقاط مختلف دنیا هستیم و از طرفی مایل هستیم از کشورهای دیگر نیز برای شناخت تبریز در شهرمان حضور یابند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha