آخوند خال محمد سرفراز روز جمعه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا با گرامیداشت سالگرد ارتحال امام خمینی(ره) اظهار داشت: ایشان بر این باور بودند حقوق شهروندی و برابر هدیه ای از جانب پروردگار یکتا به افـرادی است که در دل حکومتی واحد زنـدگی مـی کننـد و هـیچ کسی نمی تواند افراد را از این حق طبیعی خود محروم سازد.
وی افزود: در واقع ایشان معتقد بودند که تفـاوت در نوع نژاد، زبان و یا قومیت در کیفیت و کمیت این حقوق نـدارد و همـه افـراد با وجود تمام تفاوتها از حقوق برابر برخوردارند.
آخوند سرفراز با اشاره به آزادی انجام فرایض دینی بعد از پیروزی انقلاب اسلامی گفت: امام خمینی(ره) اقلیت های مذهبی را در نظام سیاسی دینی در انجام کلیه فرایض عبادی، مذهبی و اجتماعی، آزاد گذاشت و معتقد بود که تمام اقلیت های مذهبی در ایران برای اجرای آداب دینی و اجتماعی خود آزادند.
این کارشناس ارشد معارف اسلامی افزود: در این میان در عرصه برابری و آزادیهای اجتماعی، سیاسی و مذهبی انصاف حکم میکند که اعتراف کنیم اوضاع نسبت به دوره رژیم پهلوی بسیار بهتر شده است به گونه ای که به برکت انقلاب اسلامی و با استقرار مردم سالاری دینی شاهد برابری در بسیاری از عرصه ها هستیم.
وی با بیان اینکه روز قدس یادگار ارزشمند امام خمینی در تقویت وحدت اسلامی است، گفت: حمایتهای این شخصیت بزرگوار از مسلمانان در جهان اسلام و دیگر مردم مظلوم جهان گواهی بر اندیشه های وحدت مدارش است که باید همه علما و روحانیون حافظ آن باشند.
حضرت امام خمینی (ره) الگوی عالم عامل، وقت شناسی، مدیریت، شجاعت، خوش رفتاری، مردمداری، پارسایی و ساده زیستی ساعت ۲۲ و ۲۰ دقیقه شب سیزدهم خرداد ۱۳۶۸ به علت عارضه قلبی در سن ۸۷ سالگی چشم از جهان فروبست.
بیش از ۱۰ درصد از جمعیت ۸۶۳ هزار نفری خراسان شمالی را ترکمن های اهل سنت تشکیل می دهند که در شهرستان های راز و جرگلان، مانه و سملقان و بجنورد سکونت دارند.
نظر شما