محتکران و قاچاقچیان کالا در کشور ۱۷ هزار میلیارد ریال جریمه شدند

کرج - ایرنا - رییس سازمان تعزیرات حکومتی کشور اعلام کرد: متخلفان عرصه بازار شامل محتکران ، قاچاقچیان و امثال آنها در کشور از ابتدای امسال تا دهم خرداد ماه جاری ۱۷ هزار میلیارد ریال جریمه شده اند.

به گزارش ایرنا ، احمد اصانلو روز چهارشنبه در آیین اختتامیه دوره آموزشی روسای شعب گشت سیار تعزیرات حکومتی کشور که در دهکده ورزشی چهارباغ استان البرز برگزار شد، اظهار داشت: امسال ۱۰ هزارو ۸۴۵ فقره پرونده برای متخلفان عرصه بازار در کشور تشکیل شده که ۱۵ درصد نسبت به مدت مشابه سال قبل افزایش نشان می دهد.

وی بیان داشت : میزان جرائم متخلفان عرصه بازار طی سال جاری نسبت به مدت مشابه سال قبل در کشور ۲۱۰ درصد افزایش یافته است و این بیانگر جدیت سازمان تعزیرات حکومتی در زمینه  نظارت بر بازار کالا و خدمات است.

اصانلو گفت : اکنون ۴۹ درصد شهرستان های کشور فاقد واحد تعزیرات حکومتی و  در۵۰ درصد شهرستان ها  این واحدها نیمه فعال می باشند که به محدودیت منابع مالی و  امکانات برمی گردد.

وی با بیان اینکه امروز کشور در جنگ اقتصادی به سر می برد، اظهار داشت: با وجود محدودیت های مالی و امکانات ، کارکنان تعزیرات حکومتی  با روحیه جهادی در بخش نظارت بر بازار و خدمات  فعالیت کنند.

رییس سازمان تعزیرات حکومتی کشور افزود: دولت  سیزدهم در شرایط خاص اقتصادی  کشور ،  جراحی اقتصادی را آغاز کرده  که ماموریت تعزیرات حکومتی در این شرایط مضاعف است؛ وقتی انتظار دولت و مردم از تعزیرات افزایش می یابد باید در نوع رفتار و عملکرد  خود تغییر داشته باشیم.

اصانلو  گفت: وظیفه اصلی تعزیرات حکومتی  رسیدگی به تخلفات پرونده هایی  است که در حوزه قاچاق کالا تشکیل می شود؛ قاچاق  کالا شامل حرفه ای ، سازمان یافته  و مستلزم حبس است که در حوزه کاری ما است .

رییس سازمان تعزیرات حکومتی کشور بیان داشت: میانگین رسیدگی به پرونده های تخلفات بازار کالا و خدمات در کشور ۲۲ روز است، متاسفانه ۲۱۰ شهرستان  در کشور فاقد ساختار و اداره تعزیرات حکومتی هستند و همین امر سبب شده پرونده هایی که تشکیل می شود به شهرستان های مجاور ارسال شود و به دنبال این هستیم  که ساختار تعزیرات حکومتی در شهرستان های محروم توسعه پیدا کند.

اصانلو   گفت : ۱۸۰ رییس شعبه سیار سازمان تعزیرات حکومتی پس از گذراندن  دوره آموزشی  امروز  ابلاغ برای آنها صادر می شود و  این افراد در کنار بازرسان در بازار حضور خواهند داشت.

وی  ادامه داد : راه اندازی تعدادی شعب  و گشت های ملی ویژه برای نظارت مستمر و موثر بر مراکز تولیدی و کارخانه ها  از برنامه های سازمان تعزیرات حکومتی است ؛ شعب ملی  نظارت را در سطح کارخانه ها اعمال می کنند و کالاها از تولید تا مصرف رصد می شود.

اصانلو تاکید کرد: هر کارخانه  که ضوابط قیمت گذاری را رعایت نکند  برای آن پرونده تخلف تشکیل می شود  که تولید پوشک،  مواد شوینده و امثال آنها را شامل خواهد شد.

رییس سازمان تعزیرا حکومتی یکی از چالش های کشور را موضوع ضوابط قیمت گذاری اجناس و کالاها دانست و بیان داشت :  اگر بتوانیم نظارت  این حوزه  را تقویت کنیم ، موفقیت خوبی خواهیم داشت .

وی بیان داشت : نظارت بر ضوابط قیمت گذاری کالاها از وظایف سازمان حمایت از تولید و مصرف کننده و وزارت جهاد کشاورزی است  که در این زمینه باید اقدامات موثری صورت گیرد.

                                                     

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha