به گزارش خبرنگار ایرنا، طیب ملکی پور روز چهارشنبه در اولین جلسه کمیته اطلاع رسانی و روابط عمومی سازمان آموزش و پرورش استان، افزود: حجم سنگین تبلیغات رسانه ای دشمنان موجب شکسته شدن قالبهای فرهنگی و ایجاد شبهه و تردید در خصوص آنها می شود و دشمنان تلاش می کنند قالبهای مورد پسند خود را به جوامع ما القا کنند که باید هوشیار باشیم.
وی با اشاره به دو مقوله قدرت رسانه و رسانه قدرت، اظهار داشت: قدرت رسانه بر هیچ کس پوشیده نیست و برای همگان قابل درک و ملموس می باشد و میتوان در هر حوزهای از رسانه به بهترین وجه در جهت القای تفکرات، ارزشها و القای گفتمانها بهره برد.
ملکی پور با بیان اینکه رسانه قابلیت نفوذ، تحمیل، انتقال و قابلیت القا دارد، افزود: امروزه رسانهها در حال جریان سازی و قدرت نمایی در جهان هستند و غرب توانسته به خوبی از این ظرفیت استفاده کند و اگر بر رسانه مسلط نباشیم در جنگ رسانهای با دنیای غرب و استکبار جهانی ضربه خواهیم خورد.
این مسوول فرهنگی با بیان اینکه غرب با تمام توان در حال قدرت نمایی در این حوزه است، گفت: در این رسانهها محتوای القایی زیرکانه و هنرمندانه معرفی میشود تا جامعه هدف دستخوش تغییرات و تحولات مطلوب دنیای استکبار قرار گیرد.
مدیر ناحیه یک آموزش و پرورش قزوین افزود: باید کارگاههای مختلف رسانه شناسی، مخاطبشناسی، محتوا شناسی و جریانشناسی را برای دانش آموزان و فرهنگیان تشکیل دهیم تا یک معلم یا دانش آموز جریان شناس، مخاطب شناس و دارای سواد رسانهای مطلوب تربیت شود و این یعنی تربیت نیروی توانمند که آینده به وجود آنها نیازمند است.
وی با بیان اینکه رسانه سازمانی و روابط عمومی صرفاً روابط عمومی رئیس و مدیر نیست و باید برای پررنگ کردن تمامی خدمات آن سازمان تلاش کند، افزود:روابط عمومی باید از یک سو معرفی کننده عملکرد دستگاه باشد و مردم را آگاه کند و هم نظرات و انتقادات مردم را به گوش دستگاه برساند و زبان گویای مخاطبان باشد.
این مسوول یاد آور شد: رسانه در آموزش و پرورش باید پیام رسان مدارس، معلمان، خانوادهها و دانش آموزان باشد و در نظام تعلیم و تربیت باید یک فرصت و موقعیت با هدف نزدیک کردن نظرات برای رسیدن به حیات طیبه و دستیابی به آموزش و پرورشی مطابق سند تحول بنیادین فراهم شود.
وی گفت: رسانه منظر تبلور مشارکت عامه است و نگاه مردم و مسئولان را به یکدیگر نزدیک کرده و در نهایت موجب افزایش مشارکت می شود.
نظر شما