به گزارش خبرنگار ایرنا، حسین کارگر در جمع اعضای بنیاد بین المللی غدیر شهرستان دیر افزود: هیچ مناسبتی بزرگ تر و مهم تر از غدیر نیست و این عظمت باید بدرستی تبیین شود.
وی مبلغان غدیر را پیغام رسان دانست و ادامه داد: زمینه مشارکت گسترده مردم در اهمیت دادن به موضوع امامت و ولایت با برنامه ریزی دقیق و کارشناسی شده دینی فراهم شود.
دبیر اجرایی بنیاد بین المللی غدیر استان بوشهر افزود: هیچ موضوعی به اندازه امامت و تفکرات اهل بیت در اسلام دشمن ندارد و هدف از تشکیل بنیاد غدیر تبیین جایگاه ولایت و امامت است که مخاطبان آن شیعیان هستند و برخورد ما باید اثباتی باشد.
وی شهرستان دیر را پیشتاز در موضوع غدیر دانست و گفت: پیام غدیر باید خانه به خانه گسترش یابد و مطالب غدیر هم به تایید کارشناس دینی برسد.
امام جمعه دیر نیز در این جلسه گفت: امام (ره) احیاگر دین و معنویت در تمام دنیا بودند.
حجت الاسلام سید علی حسینی افزود: در عصری که دین را افیون توده ها می دانستند، امام خمینی اسلام را به عنوان موتور متحرک انقلاب مطرح کرد.
وی گفت: امامت و ولایت در اسلام بویژه در تشیع از جایگاه والایی برخوردار است و در قرآن از آن به عنوان اتمام نعمت و اکمال دین یاد شده است.
امام جمعه دیر بیان کرد: در ایام ماه رجب تبیین شخصیت و ولایت و در ماه رمضان شهادت حضرت علی (ع) انجام می شود و دهه امامت و ولایت هم سال ها است در این شهرستان نهادینه و کارهای خوبی انجام شده است.
حسینی اضافه کرد: دستگاه های زیادی در جامعه داریم که باید کار اساسی کنند اما بودجه ندارند که باید تدبیری اندیشیده شود.
فرماندار دیر گفت: در فضای مجازی برای تبیین و گسترش غدیر باید تلاش کرد که همه مردم در این موضوع مشارکت پیدا کنند.
یونس باربرز افزود: همه دستگاههای اجرایی موظف هستند با بنیاد بین المللی غدیر همکاری لازم داشته باشند و در این زمینه کارگروهی با همکاری آموزش و پرورش و دانشگاهها ضروری است.
دبیر اجرایی بنیاد بین المللی غدیر دیر گفت : در سه سال اخیر بدلیل کرونا برنامه ها حضوری نبود اما در فضای مجازی فعالیت هایی صورت گرفت.
حسین چاهبندی افزود: سال گذشته ۲۴ هزار پرس غذا در این شهرستان پخت و بین مردم توزیع شد.
نظر شما