چند ماهی است که مراغه به تدریج از رخوت فاصله گرفته و مسئولانش یکی پس از دیگری به دغدغه توسعه و کار و تلاش جهادی دچار میشوند تا دولت مردمی در عمل نیز جدیت در کار و تغییر به نفع مردم را رقم بزند.
حتی نهادهای غیردولتی همچون برخی از اعضای مجموعه مدیریت شهری هم در کنار مسئولان دولت سیزدهم پا در رکاب گذاشتهاند و در حالی که ساز کوک کارو تلاش را بر دوش دارند، به خیل جهادگران میپیوندند.
از نماینده پیگیر فعلی تا برخی از نمایندگان ادوار این حوزه انتخابیه نیز گویا پیام دولتمردان را شنیدهاند و در تکاپو برای تحقق توسعه مراغه هستند؛ تکاپویی که به عقیده خواص محصول روحیه جهادی دولت مردمی است و علاوه بر مسئولان، مردم را هم در زمینههای مختلفی چون ارایه خدمات پزشکی رایگان، ساخت خانه محرومان و دهها موضوع دیگر جهادی، پای کار میآورد.
همین همهگیری روحیه جهادی و تلاشهای نرمافزاری در کنار همه تلاشها و پیگیریها برای تسهیل خدماترسانی در مراغه را شاید بتوان یکی از بزرگترین دستاوردهای دولتمردان در مدت زمانی کوتاه به شمار آورد.
هرچند که در برخی از ادارات و نهادها که بیشتر آنها در حوزه اقتصادی قرار دارد، هنوز هم مسئولان با همان روحیه و وضعیت دولت قبلی ادامه میدهند اما جهادگران عرصه خدمت چشم امید به این دارند تا آنان نیز طی روزها و ماههای پیشرو به روحیه جهادی گرفتار شوند یا تغییر را به نفع مردم بپذیرند.
شاید به همین دلیل هم نماینده مردم آذربایجانشرقی در مجلس خبرگان رهبری و امام جمعه مراغه روز گذشته از مسئولان این شهرستان خواست تا در کارشان جدیت داشته باشند، از روزمرگی دوری کنند و در عین حال به میز ریاست هم دل نبندند.
آیتالله محمدتقی پورمحمدی جدیت در کار را بالاترین خدمت به مردم دانست و این موضوع را هم یادآوری کرد که قدرت نظام در گرو علم و تخصص مسئولان اجرایی است و اگر این تخصص با جدیت و روحیه جهادی همراه باشد، راهگشا خواهد بود.
اخلاص، ایثار، توکل، خستگیناپذیری و دل نبستن به دنیا تنها بخشی از شاخصهای روحیه جهادی است که آن را میتوان بین مسئولان اجرایی دولت مردمی در مراغه احساس کرد، اما داود اسدیان، فرماندار مراغه به عنوان نماینده عالی دولت در این شهرستان ویژه علاوه بر آنها، همگرایی و تعامل را هم مدام یادآوری میکند.
به عقیده اسدیان از ویژگیهای دیگر روحیه جهادی، عمل به وعدههایی است که مسئولان بیان میکنند و باید با جدیت و پیگیری برای تحقق آنها تلاش کنند؛ وی حتی نظارت مردم و اصحاب رسانه را هم در این زمینه گوشزد میکند تا روحیه جهادی یکی پس از دیگری در میان مسئولان و مردمان این دیار شکل بگیرد و خدمترسانی و توسعه اقتصادی به عنوان محصول همین تفکر نرمافزاری و همگرایی حاصل شود.
به گزارش ایرنا جهاد از ریشه لغوی «جهد» به معنای سعی و تلاش است و جهاد بماهو جهاد، امری مقدس و ارزشمند به شمار میرود و تفاوتی نمیکند که در چه عرصه و زمینهای باشد؛ جهاد دفاعی، علمی، سیاسی یا خدمترسانی.
این نکته یکی از زیباییهای کاملترین دین آسمانی است که امر جهاد را برای تمام مسلمانان در هر صنف و شغلی مورد تاکید قرار داده است.
نظر شما