به گزارش روز جمعه ایرنا، روابط عمومی سپاه امام صادق (ع) استان بوشهر به نقل از سردار علی رزمجو اعلام کرد: در پی کشف این شبکه اخلال تا کنون ۱۵ نفر از شخصیتهای حقیقی و حقوقی مرتبط با پرونده نیز احضار و به دستگاه قضایی معرفی شدهاند.
وی توضیح داد: به دنبال ایجاد نارضایتیهای مردمی در نقاط مختلف استان بوشهر نسبت به کمبود آرد در برخی از شهرستانها، تعطیلی یا کاهش شیفتهای کاری برخی از نانواییها و تشکیل صفهای طولانی سازمان اطلاعات سپاه امام صادق (ع) این استان اقدام به شناسایی ریشههای این نارضایتی و عناصر دخیل در این موضوع کرد.
رزمجو افزود: تاکنون با اقدامات اطلاعاتی انجام شده، مستندهایی درباره خرید و فروش ۶۴ هزار تن آرد یارانهای به صورت غیرقانونی و خارج از شبکه رسمی در چهار سال اخیر به دست آمده است.
عضو شورای تأمین امنیت استان بوشهر اضافه کرد: این دلالان با سوء استفاده از خلاءهای موجود در سامانه تخصیص و تحویل سهمیه آرد یارانهای به نانواداران و تبانی با برخی از مدیران و کارکنان متخلف در دستگاههای متولی و کارخانه های آرد، اقدام به گرفتن نام کاربری و رمز عبور سامانههای آرد نانواداران و شارژ حساب بانکی سپید آنها نزد بانک سپه کرده و به صورت غیر قانونی آرد سهمیهای دریافت میکردند.
فرمانده سپاه امام صادق (ع) ادامه داد: این دلالان سپس آرد دریافتی را با قیمت آزاد به صنفها و مشاغل مختلف مانند نانواییهای آزادپز و دامداریها میفروختند و با توجه به مابه التفاوت قیمت یارانهای آن که هر کیسه حدود ۳۸ هزار تومان و فروش آزاد آن بیش از ۲۰۰ هزار تومان است، سود سرشاری نصیب خود میکردند.
فرمانده سپاه امام صادق (ع) استان بوشهر اعلام کرد: سرنخهایی نیز از تخلف در تبدیل گندم به آرد و قاچاق گندم خام و یارانهای و یا تبدیل آن به غذای دام از سوی عوامل اطلاعاتی سپاه به دست آمده که در زمان حاضر در دست پیگیری قضایی برای برخورد با عوامل دخیل هستند.
رزمجو یادآور شد: سازمان اطلاعات سپاه استان بوشهر با دریافت گزارشهای متعدد در ارتباط با اختلاف نظر بین متولیان تأمین و توزیع گندم و آرد یارانه ای در استان درباره متناسب بودن سرانه آرد یارانهای در استان و اعتراض نانواداران نسبت به کمبود و توزیع نکردن عادلانه آن، بررسی این موضوع را در دستور کار خود قرار داد که به سرنخهای اصلی این فسادها رسید و مورد ضربه عملیاتی قرار داد.
نظر شما