اصغر سلطانی روز پنجشنبه در گفت و گو با ایرنا، در یک سال اخیر ۲ هزار و ۹۰ دوره آموزشی همگانی با موضوعاتی مانند کمکهای اولیه، انواع نحوه کمک رسانی به مصدومان و رفتار مناسب در زمان بروز حوادث از سوی هلال احمر برگزار شد و ۴۰ هزار و ۵۵۷ نفر در این دوره ها شرکت کردند.
وی اظهارداشت: در آموزش های تخصصی به امدادگران نیز موفق به برگزاری ۲۸۹ دوره شدیم که در مقایسه با سال قبل آن رشد داشت و نکته قابل توجه آن این بود که هیچ بار مالی بر دوش سازمان تحمیل نکرد و تنها با همکاری بخش های مختلف دوره ها برگزار شد.
معاون آموزش و پژوهش جمعیت هلال احمر اصفهان با بیان اینکه اصفهان این استان رتبه نخست برگزاری دوره های آموزشی تخصصی را در اختیار دارد گفت: پس از اصفهان، خراسان رضوی با ۱۰۵ دوره کمتر در رده دوم قرار گرفته است.
سلطانی اضافه کرد: فعالیت های پژوهشی و آموزشی هلال احمر این استان در بخش های عمومی و همگانی از یک سو و بخش تخصصی و ضمن خدمت در معاونت، ۲۷ شعبه و سه مرکز تخصصی انجام می شود.
وی با بیان اینکه وظیفه آموزش همگانی درباره امداد رسانی، حوادث طبیعی و غیرطبیعی و انواع بلایا بر عهده هلال احمر است تصریح کرد: افزایش کیفیت این بخش می تواند آسیب های ناشی از سوانح و حوادث را تا حد زیادی کاهش دهد و مردم را برای رفتار مناسب در هنگام بروز آنها آماده کند.
معاون آموزش و پژوهش جمعیت هلال احمر اصفهان با اشاره به اینکه دوره های ضمن خدمت این نهاد نیز نسبت به سال قبل ۳۰ درصد بیشتر شده است، اظهارداشت: همچنین ۲۲۵ هزار نفر آموزش گیرنده عمومی درباره کرونا در این مدت ثبت شد.
وی با بیان اینکه دوره های آموزشی مجازی و شبکه های اجتماعی نیز در این مدت افزایش یافت گفت: حدود ۵۲۶ هزار نفر در مجموع بصورت مستقیم و غیر مستقیم آموزش دیدند.
به گزارش ایرنا، بطور کلی ۴۳ بلای طبیعی و انسانساز در جهان شناخته شده که ۳۵ مورد آن در ایران رخ میدهد و بر همین اساس کشورمان جزو ۱۰ کشور بلاخیز جهان به شمار میرود.
استان اصفهان اکنون سه هزار و ۸۷۵ نجاتگر و امدادگر، ۲۳ هزار عضو جوان و ۱۵ هزار داوطلب ثبت شده در سامانه دارد.
ایران جزو مناطق بلاخیز دنیا به شمار میرود و از ۴۳ بلای طبیعی و انسانساز شناخته شده در جهان ۳۵ مورد آن در ایران رخ میدهد.
نظر شما