۱ خرداد ۱۴۰۱، ۱۳:۳۳
کد خبر: 84762764
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

چهار طرح تحقیقاتی گیاهان دارویی در اراک در حال انجام است

اراک - ایرنا - مسئول بخش تحقیقات مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان مرکزی گفت: چهار طرح تحقیقاتی گیاهان دارویی در ایستگاه علی‌آباد اراک در حال انجام است.

به گزارش خبرنگار ایرنا، «علی فراهانی» روز یکشنبه در حاشیه بازدید خبرنگاران از مرکز تحقیقات گیاهان دارویی علی آباد اراک، افزود: این طرح‌ها در زمینه‌های مختلف از جمله گیاهان آویشن و گل گاوزبان از چهار سال گذشته در ایستگاه تحقیقات گیاهان دارویی علی آباد این شهرستان آغاز شده‌ است.

وی ادامه داد: پیش بینی می شود این طرح‌ها تاپایان سال جاری به نتیجه رسیده و در مقالات و نشریات علمی چاپ و منتشر شود.

مسئول بخش تحقیقات مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان مرکزی یاد آور شد: ایستگاه تحقیقات گیاهان دارویی علی آباد اراک زیر مجموعه مرکز تحقیقات مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی این استان و بهره برداری از آن از سال ۷۲ آغاز شده‌ است.

فراهانی خاطرنشان کرد: بیش از ۲۰ طرح تحقیقاتی در مدت ۳۰ سال گذشته در ایستگاه تحقیقات گیاهان دارویی علی آباد اراک انجام و نتیجه این طرح ها که در زمینه گیاهان دارویی بود در مقالات ترویجی و نشریات علمی چاپ و منتشر شده‌ است.

وی ادامه داد: حدود ۷۲ گونه گیاهان دارویی از خانواده‌ها و گروه‌های مختلف در ایستگاه تحقیقات گیاهان دارویی علی آباد اراک ذخیره سازی و نگهداری می‌شود.

مسئول بخش تحقیقات مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان مرکزی اظهار داشت: حدود یک هکتار مزرعه نمایشی از گیاهان دارویی از جمله اسطوخودوس و رزماری در این مزرعه کشت شده‌ است.

مرکز تحقیقات کشاورزی استان مرکزی در سال ۶۲ و مرکز تحقیقات منابع طبیعی و امور دام استان سال ۷۲ به بهره برداری رسیده است که با ادغام وارتخانه های کشاورزی و جهاد سازندگی در سال ۷۹ با عنوان مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی استان مرکزی سپس در سال ۹۴ با ادغام مراکز آموزش جهاد کشاورزی استان‌ها این مرکز با نام مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان فعالیت کند.

این مرکز دارای بخش‌های تخصصی پژوهشی مشتمل بر گیاه پزشکی، منابع طبیعی، آبخیزداری، زراعی و باغی، فنی و مهندسی است.

مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان مرکزی دارای هفت ایستگاه تحقیقاتی است که بستر مناسبی برای اجرای طرح‌های تحقیقاتی فراهم کرده است.
۲ ایستگاه از این ایستگاه‌ها به صورت ملی (پردیس تحقیقات و آموزش ملی لوبیای خمین و پردیس تحقیقات و آموزش انار ساوه) و پنج ایستگاه دیگر (ایستگاه منابع طبیعی مهندس یونسی خسبیجان، گیاهان دارویی علی آباد، علوم دامی فدک، آبخوان داری خشکرود و ایستگاه تحقیقات کشاورزی اراک) به‌صورت استانی فعالیت می‌کنند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha