به گزارش خبرنگار ایرنا، محسن پازوکی روز شنبه در جلسه اجرای طرح پیشگام که در محل شهرداری پاکدشت برگزار شد اظهار داشت: توجه به بافت فرسوده و قدیمی و رفع ناپایداری در این مناطق با هدف ارائه خدمت بیشتر و مطلوب به مردم، از مهمترین برنامهای سازمان عمران و بازآفرینی شهرداری پاکدشت است تا با ساماندهی و بازآفرینی این بافتها، شرایط مناسبتری برای زندگی مردم فراهم شود.
وی اظهار داشت: به منظور ایجاد توسعه پایدار و بازآفرینی بافتهای فرسوده شهری، اجرای طرح پیشگام در شهرداری پاکدشت در دستور کار قرار گرفته که در اولین گام، کاربری برخی از کورههای آجرپزی مستقر در این شهرستان تغییر میکند.
وی گفت: به صرفه نبودن تولید آجر و گچ به شیوه سنتی باعث شده تا تعداد زیادی از کورههای آجرپزی مستقر در پاکدشت ، به طور کامل تعطیل شود و این امر ضمن وارد کردن خسارت به محیط زیست، موجب آلودگی محیطی و بصری شهرستان شده از این رو، طرح طرح تغییرکاربری کورهها در دستور کار این سازمان قرار گرفت.
پازوکی اظهار داشت: در نخستن مرحله از اجرای این طرح پیشگام، کاربری دو کورهپزخانه محدود شهر پاکدشت پس از هماهنگی با مالکین و طرح در کمیسیون ماده ۵ به تجاری، صنعتی و ... تغییر میکند.
پاکدشت، ۱۶۷ هکتار بافت فرسوده دارد که یکی از مهمترین این مناطق، موسوم به محله زینبیه است که به دلیل واقع شدن زیر دکلهای فشار قوی انتقال برق نیازمند توجه ویژه برای انتقال به منطقهای دیگر است.
علاوه بر این، پاکدشت از ۴۱۰ هکتار اراضی مربوط به کورههای آجرپزی برخوردار است که ۲۰۰ هکتار آن در محدوده قانونی شهر و ۲۱۰ هکتار در حریم شهر پاکدشت قرار دارد که اغلب آن در حاشیه محور امام رضا(ع) واقع شده است.
شهرستان پاکدشت با ۳۵۰ هزار نفر جمعیت در ۲۵ کیلومتری جنوبشرق تهران واقع شده است.
نظر شما