اسحاق برخوردار زاده روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: مسوولان این استان به اندازهای گرفتار کارهای اداری شدهاند که فرصتی برای پرداختن به مباحث میراث فرهنگی ندارند و شاید هیچ شناخت و تمایلی هم نسبت به آن نداشته باشند.
وی با بیان اینکه اکنون در هفته میراث فرهنگی قرار داریم، ادامه داد: تعدادی برنامه در این هفته برگزار میشود و اسمی از آن به گوش می رسد اما در عمل اتفاق خاصی رخ نمیدهد.
مدیرعامل انجمن میراث داران هرمزگان اشاره کرد: برای پی بردن به مظلومیت میراث فرهنگی در هرمزگان کافی است نگاهی به تبلیغات محلی و فضا سازی شهر در مرکز سیاسی و اداری این استان بیندازیم، چه تعداد بنرها و تابلوهای تبلیغاتی برای آشنایی مردم با میراث فرهنگی دیده میشود و یا آیا تابلویی وجود دارد که مردم را حداقل به سمت بناهای تاریخی که آثار ملموس هستند هدایت کند یا میراث فرهنگی از شهرداری بندرعباس خواسته نسبت به فضاسازی شهری اقدام کند.
برخوردار زاده افزود: نمیتوان تنها با نامگذاری یک هفته در طول سال و اجرای تعدادی برنامه محدود برای میراث فرهنگی در سطح استانی مانند هرمزگان کار اثر گذاری کرد و توقع داشت مردم نسبت به اهمیت آن آشنایی یابند.
وی ادامه داد: به عنوان انجمن میراث داران هرمزگان با همین شرایط برای میراث فرهنگی استان خود کار میکنیم اما کاش حداقل فضایی از سوی اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری هرمزگان به این انجمن اختصاص می یافت تا با دغدغه کمتری فعالیت کنیم.
مدیرعامل انجمن میراث داران هرمزگان اشاره کرد: البته در زمانی یک فضای کوچک در اختیار انجمن قرار داده و مطالبه دریافت وجه کردند که با توجه به اینکه انجمن سازمان درآمد زایی نبوده و فرهنگی است امکان پرداخت پول نداشتیم و استفاده نکردیم.
برخوردار زاده اضافه کرد: اما با همین امکانات محدود و هزینه از جیب خود و معیشت خانه و خانواده چهار میراث ناملموس هرمزگان را ثبت کردیم که شامل بازی درا، رحمانی، رمازا و هشت تا است.
وی اظهار داشت: امیدواریم روزی برسد که میراث فرهنگی در نزد مسوولان استان جایگاه بهتری بیاید و مورد توجه قرار گیرد.
نظر شما