تلاش برای رفع فقر مطلق در استان سیستان و بلوچستان

زاهدان- ایرنا- رفع فقر مطلق در استان پهناور سیستان و بلوچستان که از حیث جمعیت دومین استان کشور در دریافت یارانه معیشتی بوده است، نیازمند کار جهادی و عزم ملی است که گام های اولیه آن با رویکرد گسترش چتر بیمه و شناسایی دهک های کم درآمد آغاز شده است.

خبرگزاری جمهوری اسلامی مرکز زاهدان در هفته ارتباطات میزبان مسوولان روابط عمومی اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی، اداره کل فنی وحرفه‌ای سیستان وبلوچستان و نیز صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان روستاییان و عشایر سیستان و بلوچستان بود؛ سه نهادی که ارتباط تنگاتنگ با پدیده فقر و رفع آن دارند.

امیرافشین اشکانی مسوول روابط عمومی اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی سیستان و بلوچستان در این نشست اظهارداشت: وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در این استان تقریبا ۹ تا ۱۰ دستگاه تابعه دارد و روابط عمومی‌ها نقش مهمی در گسترش خدمات این مجموعه ایفا می‌کنند.

وی  گفت: سه میلیون و ۵۵ هزار و ۷۳۱ نفر در قالب ۸۰۰ هزار و هفت خانوار از جمعیت استان در اردیبهشت امسال مشمول دریافت یارانه معیشتی شدند که از این حیث پس از کردستان، در ردیف دوم استانهای کشور قرار داریم.

مسوول روابط عمومی اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی سیستان و بلوچستان افزود: امسال رهبر معظم انقلاب بر تولید و اشتغال تاکید داشتند از اینرو اولویت اصلی مجموعه اداره کل تعاون ، کار و رفاه اجتماعی در سیستان و بلوچستان ایجاد اشتغال است.

وی با اشاره به اینکه رییس جمهور اواخر سال گذشته در نخستین نشست شورای عالی رفاه موضوع ریشه کن کردن فقر مطلق را مطرح کردند و براساس سیاست‌های کاری دستورالعمل‌ها به استان ابلاغ شد ادامه داد: با توجه به اینکه استان ما جامعه هدف گسترده‌ای در طرح ریشه کن کردن فقر مطلق دارد با همکاری کمیته امداد امام خمینی (ره)، بهزیستی، استانداری در مرکز استان، فرمانداری‌ها و دهیاری‌ها این مهم با جدیت دنبال شد.

مسوول روابط عمومی اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی سیستان و بلوچستان بیان کرد: افرادی که فاقد حداقل نیازهای اولیه بودند در قالب این طرح گنجانده شدند و همکاران ما پس از پایش، مشخصات آن‌ها را در سامانه حامی ثبت کردند.

سیستان و بلوچستان دومین استان کشور در دریافت یارانه معیشتی است

وی با اشاره به اینکه مبنای ایجاد اشتغال سیستان و بلوچستان معطوف به اشتغال‌های پروژه محور است گفت: موضوع اشتغال امسال با جدیت بیشتر و برنامه‌های بهتر در حال انجام است و طبق اعلام دولت و وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی ۲۸ هزار نفر تعهد ایجاد اشتغال در استان دارد.
اشکانی با اشاره به واریزی یارانه ها گفت: براساس آمار اعلامی از سوی وزارت متبوع، ۴۷۱ هزار و ۷۲۵ خانوار در سیستان و بلوچستان جزو دهک یک تا سه قرار گرفتند و به حساب سرپرستان این خانوارها به ازای هر نفر از افراد خانواده ۴۰۰ هزار تومان واریز شد.
مسوول روابط عمومی اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی سیستان و بلوچستان افزود: همچنین ۳۲۸ هزار و ۲۸۲ خانوار در این استان جزو دهک‌های چهار تا ۹ شناخته شدند که به حساب سرپرستان خانوار به ازای هر نفر از افراد خانواده ۳۰۰ هزار تومان واریز شد.
وی ادامه داد: حدود ۲۰ هزار خانوار نیز در این مرحله از دریافت یارانه در سیستان و بلوچستان حذف شدند.

پرداخت ۷۰ درصد حق بیمه توسط دولت در حمایت از جامعه روستایی و عشایری

سیستان و بلوچستان دومین استان کشور در دریافت یارانه معیشتی است

مسوول روابط عمومی صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان روستاییان و عشایر سیستان و بلوچستان نیز در این میزگرد گفت: یکی از مزیت‌های مهم صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر پرداخت ۷۰ درصد حق بیمه از سوی دولت در حمایت از جامعه روستایی و عشایری است.

 احمد براهویی‌نژاد با گرامیداشت هفته ارتباطات و روابط عمومی رسانه‌ها را یکی از مهمترین مولفه‌های ارتباطات دانست و افزود: خدمات ارزشمندی در این صندوق بیمه ارائه می شود که دولت و نظام  این خدمات را در راستای اصل ۲۹ قانون اساسی در مجموعه وظایف خود قرار داده است.

وی با اشاره به ویژگی‌های صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان روستاییان و عشایر به امکان انتقال سوابق بیمه‌ای از این صندوق به سایر صندوق‌ها اشاره و تصریح کرد: اختیاری بودن صندوق و پرداخت حق بیمه به صورت سالیانه از دیگر ویژگی‌های این صندوق است.

مسوول روابط عمومی صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان روستاییان و عشایر سیستان و بلوچستان ادامه داد: صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر یکی از سه صندوق بیمه‌گر بزرگ کشور و زیر مجموعه وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی است که با مشارکت دولت و نیز افراد واجد شرایط  اقدام به ارائه خدمات  بیمه اجتماعی می‌کند.

اطلاع‌رسانی در خدمت اشتغال

سیستان و بلوچستان دومین استان کشور در دریافت یارانه معیشتی است

مسوول روابط عمومی اداره کل فنی وحرفه ای سیستان وبلوچستان نیز در این میزگرد گفت: اطلاع رسانی در جامعه ما از همه چیز مهم‌تر است از اینرو همه کسانی که در رسانه خدمت می‌کنند یک روابط عمومی هستند.

نسیم باستان افزود: امروز داغ ترین کلیدواژه در جامعه ما اشتغال و وضعیت معیشتی شده که این مهم مبحثی بزرگ است و  اطلاع‌رسانی نقش مهمی در آن ایفا می‌کند.

وی اظهارداشت: ما اگر اطلاع رسانی خوبی به مردم داشته باشیم قطعا مشکلات اشتغال تا حدودی مرتفع می‌شود امروز اگر جوان ما بتواند راه اشتغال را پیدا کند در آینده فردی مفید برای جامعه خواهد بود.

 مسوول روابط عمومی اداره کل فنی وحرفه ای سیستان وبلوچستان  با اشاره به اینکه اطلاع‌رسانی می‌تواند برای موضوعات معیشتی و اشتغال مردم راه‌گشا باشد بیان کرد: یکی از راه‌های مشاوره و اطلاع‌رسانی می‌تواند در زمینه مهارت‌آموزی به جوانان باشد.

وی خاطرنشان کرد: امروز در فنی و حرفه‌ای که رسالتش آموزش است اتفاق بزرگی افتاده و وارد حیطه اشتغال جوانان شده است.

روابط عمومی آیینه تمام نمای دستگاه

رییس خبرگزاری جمهوری اسلامی مرکز سیستان و بلوچستان نیز در این میزگرد گفت: هر دستگاهی که به مجموعه روابط‌‍ عمومی بها و نقش دهد در انجام وظایف موفق‌تر است در واقع مدیری که روابط عمومی را ارزشگذاری نکند و جایگاه و نقش آن را در نظر نگیرد دچار ضعف خواهد بود.

حیدر سرایانی با اشاره به اینکه روابط عمومی رابطی میان مردم و دستگاه مربوطه است خاطرنشان کرد: روابط عمومی آیینه تمام نمای هر دستگاه است.

وی با تاکید بر اجرای دقیق جهاد تبیین مورد نظر رهبر معظم انقلاب بیان کرد: یکی از مشکلات و ضعف های موجود در جامعه ما این است که بسیاری از مدیران و مسوولان ما تاکنون نتوانسته اند بنحو شایسته ای خدمات ارائه شده و طرح های مهم اجرایی خود را تبیین کنند دلیل آن هم این است که هیچ طرحی دارای پیوست رسانه ای نیست و به کار روابط عمومی اهمیتی نداده اند.

رییس خبرگزاری جمهوری اسلامی مرکز سیستان و بلوچستان تصریح کرد: تبیین نکردن برخی طرح‌ها منجر به ایجاد چالش و نگرانی و معضلات متعددی در جامعه می‌شود.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha