زینب مشایخ روز جمعه به مناسبت هفته جمعیت در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود : مرکز ناباروری جهاد دانشگاهی استان به عنوان اولین مرکز ناباروری در سال ۹۲ فعالیت خود را در استان آغاز و تا کنون بیش از پنج هزار پرونده در این تشکیل شده است.
وی اظهار داشت : مرکز درمان ناباروری جهاد دانشگاهی قزوین در راستای تحقق سیاستهای کلی جمعیت و حل مشکلات ناباروری زوجین به متقاضیان خدمت رسانی می کند.
مشایخ با بیان اینکه امروزه ناباروری در بین زوجین جوان به صورت یک مشکل جدی مطرح است،تصریح کرد: درمان زوجهای نابارور باعث جلوگیری از کاهش میزان طلاق و حل آسیبهای اجتماعی و خانوادگی می شود.
این مسوول میزان ناباروری در کشور حدود ۲۰ درصد اعلام کرد و افزود : این آمار در استان قزوین پایینتر از میانگین کشوری است و بزرگترین چالش زوجین نابارور مباحث تأمین مالی است که در طرح افزایش جمعیت باید به این گروه توجه ویژه ای شود پوشش بیمه ای برای این گروه کامل شود .
وی با اشاره به اینکه هزینههای درمان ناباروری، بار روانی زیادی را در کنار سایر نگرانیها به زوجین تحمیل میکند، گفت: بیمه در بحث ناباروری نسبت به گذشته، پوشش بهتری دارد به ویژه در بخش داروی درمان ناباروری، حمایتهای بیمه بیشتر شده است.
مشایخ با بیان اینکه ارتباط بین افزایش سن و کاهش باروری به خوبی ثابت شده است، تصریح کرد: بالا رفتن سن و ازدواجهای دیرهنگام نیز، بسیار در بروز مشکلات ناباروری نقش دارد و زنان و مردان هر دو در بحث ناباروری سهم برابری دارند .
مسوول مرکز درمان ناباروری جهاد دانشگاهی قزوین
تولد یکهزار نوزاد ثمره فعالیت جهاد دانشگاهی در قزوین است
۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۱، ۱۲:۲۳
کد خبر:
84760478
قزوین - ایرنا- مسوول مرکز درمان ناباروری جهاد دانشگاهی قزوین از تولد هزار نوزاد از ابتدای فعالیت این مجتمع درمانی تاکنون خبر داد و گفت: موضوع ناباروری یکی از مسائل مهم جامعه و حوزه درمان به شمار میرود.
نظر شما