به گزارش خبرنگار ایرنا، حسینعلی خواجهمظفری روز پنجشنبه در جلسه کارگروه اشتغال شهرستان علیآباد کتول اظهارداشت: در راستای تعهد اشتغال استان زیرساختهای قوی ایجاد و سامانه رصد اشتغال به روز رسانی شده است.
وی بیان کرد: دلیل این که اشتغال ایجادی قابل لمس نیست این است که عرضه و تقاضا همخوانی ندارد، در همین راستا باید تمهیداتی اندیشیده شود که خروجی دانشگاهها با نیاز بازار کار تطابق داشته باشد.
وی تصریح کرد: اعتبارات تبصره ۱۸ در حوزههای فرهنگ و هنر، ورزش و جوانان و سلامت است که دستگاههای اجرایی مرتبط با این سه حوزه با هماهنگی ادارات کل متبوع خویش، طرحهای مشمول دریافت تسهیلات را در اسرع وقت معرفی نمایند.
سرپرست اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی گلستان با اشاره به تکمیل زنجیره ارزش، تاکید کرد: از دستگاههای اجرایی مرتبط با مشاغل خانگی انتظار داریم جهت پایداری اشتغال، شرکتهای پشتیبان و پیشران را معرفی و سعی کنند زنجیره ارزش را تکمیل نمایند.
حل مساله بیکاری نیازمند بسیج همگانی است
خواجهمظفری افزود: در بحث نوغانداری در صورتی که شهرهای استان ظرفیت این کار را داشته باشند، از طریق پرداخت منابع تسهیلاتی کم بهره مورد حمایت این اداره کل قرار میگیرند که از مزایای آن میتوان به پیشگیری از خروج محصول خام از استان و تامین مواد اولیه نخ و سایر جوانب در گلستان اشاره کرد.
وی تصریح کرد: حل مساله بیکاری نیازمند یک بسیج همگانی است و همکاری همه جانبه دستگاههای اجرایی و تشکلهای کارگری و کارفرمایی و همراهی مردم را نیاز دارد.
استان ۲ میلیون نفری گلستان ۱۴ شهرستان دارد، وجود شمار بیکاران یکی از چالش های فراروی این استان شمالی است که با تدابیر اندیشیده شده در دولت سیزدهم امید است این مشکل هر چه زودتر برطرف شود.
نظر شما