به گزارش ایرنا، علی وحدت روز چهارشنبه در نشست هم اندیشی مدیران عامل صندوق های نوآوری و شکوفایی کشور در یزد افزود: این صندوق ها به عنوان یکی از اجزای مهم در بحث نظام تامین مالی نوآوری در کشور هستند.
وی ادامه داد: اکنون ۶۳ صندوق پژوهش و فناوری در کشور در کنار دانشگاه های مادر فعال هستند و نقش تامین مالی، ضمانت نامه و سرمایه گذاری خطرپذیر را برای شرکت های نوپا انجام می دهند.
وحدت تصریح کرد: این صندوق ها یک مجموعه غیردولتی هستند که ۴۹ درصد سهام آنها مربوط به دانشگاه ها و پارکها است.
وی اظهار کرد: امروز روز مهمی برای اکوسیستم نوآوری کشور است زیرا قانون جهش تولید دانش بنیان از سوی مجلس شورای اسلامی برای اجرا به دولت ابلاغ شد.
وی خاطر نشان کرد: این قانون نقطه عطفی برای شرکت های دانش بنیان است زیرا نخستین قانون حمایت از این شرکت ها در سال ۸۹ مصوب شد و اکنون بعد از ۱۰ سال بازنگری شده است.
وحدت تصریح کرد: این قانون به تایید شورای نگهبان رسیده است و امیدواریم در سال جاری جهش خوبی در زمینه تولید دانش بنیان صورت گیرد.
رییس صندوق نوآوری و شکوفایی گفت: ظرفیت های بسیار مهمی در قانون یاد شده در گشایش حوزه های مختلف وجود دارد به ویژه در حوزه تسهیلات مالی، حمایت خوبی از صندوق نوآوری و شکوفایی شده است.
وی ادامه داد: همچنین در قانون یاد شده حمایت خوبی نیز از صندوق های پژوهش و فناوری و امکان استفاده از ظرفیت آنها در بخش های مختلف از جمله بازار سرمایه و بانکها برای هدایت نقدینگی به بخش نوآوری کشور در آن دیده شده است.
وحدت یادآور شد: نخستین صندوق پژوهش و نوآوری کشور در استان یزد شکل گرفت و با وجود اینکه در چهار سال اخیر این صندوق ها در کشور تقویت شدند، یزد همچنان جزو صندوق های شاخص است.
در این نشست مدیران صندوق های نوآوری و شکوفایی استانهای مختلف کشور مسائل و مشکلات خود را بیان کردند.
نظر شما