به گزارش ایرنا، محمدعلی محمدی روز چهارشنبه در جمع گروهی از طلاب شهرستان همدان ضمن تبیین ضرورتهای اصلاح ساختار ارز ترجیحی و مزایای پیدا و پنهان این طرح مهم، افزود: یارانه در کشور عادلانه به دست مردم نمی رسید و به علت تفاوت قیمت کالاهای اساسی، شعاعی از کشورهای همسایه ایران نیز از سود ارزهای تخصیصی و یارانههای کشو برخوردار می شدند.
وی تصریح کرد: ارز دولتی به نام تامین کالاهای اساسی و ضروری در اختیار افرادی خاص قرار می گرفت و بسیاری از این افراد بجای واردات کالای اساسی و رفع مشکل مردم، اقدام به خرید و وارد کردن غذای حیوانات و هر آنچه برای سودجویان و رانت خواران منافعی داشت، می کردند.
فرماندار همدان رشد قابل توجه پدیده قاچاق را از جمله پیامدهای ارز ترجیحی عنوان کرد و گفت: در آن شرایط هر چه کالای اساسی با ارز و قیمت یارانه ای در اختیار شبکه توزیع قرار می گرفت به جای اینکه سفره مردم را رنگین کند با دخالت سودجویان و منفعت طلبان سر از انبارهای مخفی و کشورهای همسایه در می آورد.
محمدی تصریح کرد: اکنون با اجرای طرح مردمی سازی یارانه ها شاهد کمبود برخی از کالاها در کشورهای همسایه هستیم که با قاچاق کالا و سودجویی از ایران تامین می کردند.
وی با اشاره به اینکه دولت سیزدهم دغدغه جدی برای تامین و بهبود معیشت و اقتصاد مردم دارد، گفت: همراهی و همکاری طلاب و روحانیون به عنوان افراد اثر گذار جامعه در تبیین سیاست های دولت به ویژه در حوزه اقتصادی بسیار مهم و قابل تقدیر است.
فرماندار همدان افزود: دشمنان نظام جمهوری اسلامی از هر فرصتی برای مقابله و ضربه زدن به این نظام و مردم استفاده میکنند و برهمین اساس رهبر فرزانه انقلاب جهاد تبیین را در صدر وظایف مسئولان و طلاب قرار دادند و تشریح دستاوردها و مزایای طرح مردمی سازی یارانه ها از مصادیق جهاد تبیین است.
نظر شما