مرتضی فتاحی روز سه شنبه در حاشیه بازید از روند مبارزه با آفت سن گندم در ابرکوه به خبرنگار ایرنا افزود: تمامی عملیات مبارزه با آفت سن به صورت زمینی و با استفاده از بیش از هزار دستگاه انواع ادوات و ناوگانهای سمپاش بومی، تراکتور و کوله پشتی از سوی کشاورزان و با نظارت کارشناسان شبکه مراقبت و پیش آگاهی حفظ نباتات سازمان انجام شد.
وی با تاکید بر اینکه تامین سموم دفع آفات نباتی و دیگر هزینه ها بر عهده کشاورزان است، اظهارکرد : ۴۳ نفر از کارشناسان بخش خصوصی و دولتی به عنوان اعضای شبکه مراقب وضعیت مزارع و نظارت بر مبارزه را بر عهده داشتند.
مدیر حفظ نباتات سازمان جهادکشاورزی یزد بابیان اینکه مبارزه با سن گندم در کمی وکیفی گندم تاثیر گذار است افزود: بیش از ۹ هزار و۱۰۰ هکتار اراضی استان یزد به کاشت گندم و جو اختصاص دارد .
از ۱۱۲ هزار هکتار زمین های قابل کشت یزد،۳۲ هزار و ۳۵۴ هکتار (۲۹ درصد) زراعی و ۷۹ هزار و ۶۴۶ هکتار ( ۷۱ درصد) به کشت محصول باغی و گلخانه ای اختصاص دارد.
بخش عمده درآمد کشاورزان مربوط به باغبانی و کشت محصول مانند پسته، انار، زردآلو ، زعفران و گیاهان دارویی اختصاص دارد.
۶۰۶ هزار تن محصول زراعی، ۲۵۵ هزار تن محصول باغی، ۵۵۰ هزار تن محصول گلخانه ای و ۳۹۲ هزار تن محصول دامی در مجموع یک میلیون و ۸۰۳ هزار تن حاصل تلاش ۱۱۷ هزار و ۸۰۰ کشاورز ، دامدار و بهره بردار در تولید محصول کشاورزی ، باغی ، گلخانه ای و دامی استان است.
نظر شما