به گزارش خبرنگار ایرنا، ابوالفضل رفیعی روز دوشنبه در جمع خبرنگاران با بیان اینکه اجرای هر طرحی در ابتدای امر ممکن است موارد خاصی را داشته باشد که نیازمند پیگیری و حل است، افزود: همه تلاش می کنند و دنبال این هستند که طرح حذف ارز ترجیحی به شکل مطلوبی اجرا و ایردات آن نیز سریع برطرف شود.
وی در سخنانی به تاریجچه اختصاص ارز ترجیحی از سال ۹۷ توسط دولت گذشته برای حمایت از اقشار مختلف برای تامین کالاهای اساسی اشاره کرد و اظهار داشت: در مسیر این موضوع مشکلاتی ایجاد و انحراف از هدف اولیه اختصاص ارز ۴۲۰۰ ایجاد شد.
معاون سیاسی استاندار زنجان با بیان اینکه با توجه به مشکلات ایجاد شده، حذف ارز ترجیحی بر اساس قانون بودجه امسال به دولت تکلیف شد، اظهار داشت: حوادث جهانی که مسائل مربوط به امنیت غذایی متاثر از آن شده است نیز اصلاح شیوه احتصاص ارز در کشور را ضروری کرد چرا که حتی با داشتن ارز برای خرید محصولات راهبردی و اساسی، ممکن است امکان تهیه آن هم از دیگر کشورها وجود نداشته باشد.
رفیعی با بیان اینکه همه ارکان نظام در اصلاح و هدفمند کردن یارانه ها اتفاق نظر دارند، گفت: البته طبیعی است که در جزییات و نحوه اجرا اختلاف نظرهایی وجود داشته باشد ولی چون تکلبف بر عهده دولت است با بررسی جوانب مختلف، اجرای طرح به این شکل در کشور شروع شد.
وی در بخش دیگری از سخنان خود به اجرای آزمایشی شیوه جدید عرضه نان در استان اشاره کرد و اظهار داشت: تا کنون در ۳۰۰ نانوایی استان دستگاه پرداخت الکترونیکی اندرویدی نصب شده است و فرآیند طرح به نحو مطلوبی در استان در حال اجرا است.
معاون سیاسی استاندار زنجان با بیان اینکه نظر و خواست مردم برای ما، محوری و مهم است، اظهار داشت: یک اضطرار و اجباری در اجرای طرح مردمی سازی یارانه ها وجود داشت و واقعا امکان ادامه شیوه و روش قبلی ارز ترجیحی وجود نداشت و از این رو باید منافع ملی و مصالح عموم مردم در نظر گرفته می شد.
نظر شما