ابراهیم ناصری روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: این اقدام با هدف شفاف سازی در فرآیند تامین مالی زنجیره تولید و هدایت درست پرداخت تسهیلات در مسیر تولید انجام شده است.
وی اضافه کرد: در این راستا از اول خرداد ماه امسال دیگر پرداخت تسهیلات بانکی به بخش تولید بدون استعلام فاکتورهای خرید از سامانه جامع تجارت مقدور نخواهد بود از این رو کل زنجیره تولید از واحد صنعتی تا توزیع کننده باید فاکتورهای خود را در سامانه جامع تجارت به ثبت برسانند.
معاون سازمان صنعت، معدن و تجارت خراسان رضوی گفت: این ۴۹ زنجیره مالی شناسایی شده به طور عمده در صنایع قطعه سازی، نساجی و مواد غذایی و برخی صنایع دیگر بوده است.
ناصری افزود: خراسان رضوی از حیث اقدامات انجام شده در خصوص اطلاع رسانی، هماهنگی و پیگیری ها برای شناسایی و معرفی این زنجیره های مالی در مقایسه با سایر استانها از رتبه خوبی برخوردار است.
وی اضافه کرد: با این حال تاکنون بانکهای خراسان رضوی هیچ پرداخت تسهیلات به زنجیره های مالی در بخش تولید در قالب طرح مزبور نداشته و مدعی هستند که باید شیوه نامه خاصی از بانک مرکزی به آنها ابلاغ شود در حالی که برخی بانکها در استانهای دیگر در شرایط مشابه، تسهیلاتی به بخش تولید پرداخت کرده اند.
معاون سازمان صنعت، معدن و تجارت خراسان رضوی گفت: امسال از محل تسهیلات طرح رونق تولید و تبصره ۱۸ قانون بودجه سال ۱۴۰۱ تسهیلات خوبی برای بخش تولید استان در نظر گرفته شده است و از این طریق به منظور تامین مالی بخش تولید اقدام می شود.
پنج هزار و ۳۴۹ واحد صنعتی با سرمایه گذاری ۲۸۴ هزار و ۷۵۳ میلیارد ریال و اشتغالزایی برای ۱۹۴ هزار و ۴۹۴ نفر در خراسان رضوی پروانه بهره برداری دارند که سهم آنها از تعداد واحدهای دارای پروانه بهره برداری کل کشور و از اشتغال این واحدها در کل کشور هشت درصد است.
نظر شما