محمدحسن پرآور روز شنبه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا افزود: پیشرفت شهرستان دزفول نیازمند اتحاد، همدلی و یکرنگی مردم این شهرستان در دوران دفاع مقدس است.
وی ادامه داد: نکتهای که درخصوص روز چهارم خرداد، روز مقاومت و پایداری مردم دزفول باید مورد توجه قرار گیرد این است که این روز مختص شهر دزفول نیست بلکه روز کل این شهرستان است.
رئیس شورای اسلامی شهر دزفول بیان کرد: پایداری، مقاومت و میزبانی اهالی شهرکها و روستاهای دزفول از مردم شهر به خاطر موشک باران، بمباران و اعزام نیروهای رزمنده روستایی به جبهه زبانزد بود.
وی با اشاره به تشکیل یک لشکر به نام لشکر حضرت ولی عصر(عج) در دزفول افزود: تعداد شهدا، جانبازان و آزادگان مناطق روستایی در دوران دفاع مقدس فراموش شدنی نیست.
پرآور اظهارداشت: پشت جبهه نیز زنان روستایی با مقاومت زبانزد خود از شهروندان دزفول پذیرایی و برای نیروهای خط مقدم آذوقه تهیه و ارسال میکردند.
وی به نقش بیبدیل اهالی مختلف شهرستان دزفول درخصوص حمایت از رزمندگان، حضور در جبهه و پشت جبهه اشاره کرد و افزود: زمینهای زیادی در عملیات فتح المبین از دست رژیم بعثی آزاد و از تیررس توپخانهای دشمن خارج شد و بعد از گرفتن تپههای کرخه و بهبود شرایط، روستاییان و افرادی که توانایی داشتند برای زخمیها و رزمندگان کمپوت، کنسرو، لباس و دیگر مایحتاج فراهم میکردند.
رئیس شورای اسلامی شهر دزفول خدمت رسانی همه اقشار مردم این شهرستان به رزمندگان زخمی در بیمارستان افشار را یادآور شد و بیان کرد: امید است آن همدلی و یک رنگی اکنون هم در شهرستان حاکم شود.
وی افزود: میتوان با ایجاد همدلی در سطح شهرستان از تمام توان مردم برای ارتقای کمی و کیفی دزفول به ویژه اشتغال و توسعه کشاورزی استفاده کرد.
روز چهارم خرداد به پاس قدردانی از ایثارگریهای مردم دزفول در دوران هشت سال دفاع مقدس در تقویم جمهوری اسلامی به نام روز دزفول نامگذاری شده است.
شهرستان دزفول در دوران دفاع مقدس بیش از ۲ هزار و ۶۰۰ شهید تقدیم میهن اسلامی کرد.
نظر شما