راه اندازی بوستان مادر و کودک در محلات کلید خورد/ نصب ۵۰ آسانسور در مترو تهران

تهران - ایرنا - کلید خوردن احداث بوستان مادر و کودک در محلات، نصب ۵۰ آسانسور در ایستگاه‌های مترو، توسعه ۴.۵ هکتاری در بزرگراه آیت الله هاشمی رفسنجانی و همچنین واکسیناسیون کارگران اتباع خارجی در برابر سرخک، از مهمترین اخبار شهری امروز پایتخت است.

به گزارش روز چهارشنبه خبرنگار ایرنا، معاون خدمات شهری و محیط زیست شهرداری تهران گفت: پایتخت دارای ۳۵۲ محله است که در سال گذشته ۲۷ بوستان مادر و کودک در محلات افتتاح شد و راه اندازی بوستان مادر و کودک در ۳۲۵ محله باقی ‌مانده در دستور کار است.

جلال بهرامی درباره برنامه ساخت بوستان‌های مادر و کودک در سالجاری نیز گفت: ساخت این بوستان‌ها طبق برنامه اعلام شده در سال ۱۴۰۱ پیش خواهد رفت قرار بر این است که ابتدا در هر منطقه یک بوستان مادر و کودک به صورت آزمایشی احداث شود.

معاون خدمات شهری و محیط زیست شهرداری تهران ادامه داد: پس از بهره برداری از این بوستان‌های آزمایشی بازخورد هر یک از بوستان‌های احداثی در مناطق ۲۲ گانه احصا خواهد شد تا در صورت نیاز به اصلاح، بازنگری در طراحی صورت گیرد.

بهرامی با بیان اینکه پس از بازنگری و اعمال اصلاحات، ساخت بوستان‌های مادر و کودک در محلات شهر توسعه پیدا می‌کند، افزود: امسال برنامه ویژه‌ای هدف گذاری شده اما با دریافت بازخورد شهروندان و بازنگری در طراحی و اعمال اصلاحات مورد نیاز، بوستان‌های مادر و کودک در محلات توسعه و بر تعدادشان افزوده می‌شود تا تمام مادران و کودکان پایتخت از این خدمات ویژه بهره ببرند.

نصب ۵۰ دستگاه آسانسور در ایستگاه‌های مترو تهران

یکی از اقدامات تکمیلی شبکه مترو تهران، نصب آسانسور برای آن دسته از ایستگاه‌هایی است که در سال‌های نه چندان دور گذشته افتتاح شده اما از این تجهیزات محروم هستند؛ البته در سال‌های اخیر تمام ایستگاه‌های احداث شده به آسانسور مجهز شده‌ اما ایستگاه‌هایی هم است که در دهه های گذشته به روی مردم گشوده شده و اینک نیازمند اقدامات تکمیلی است.

رفع نواقص ایستگاه های در حال بهره‌برداری شبکه مترو تهران، یکی از برنامه‌های اولویت‌دار شرکت مترو در سال جاری و همچنین سالهای پیش رو است. طبق برآوردهای صورت گرفته، ایستگاه های افتتاح شده در خطوط یک تا چهار مترو تهران نیازمند بیش از ۲۰۰ دستگاه آسانسور است که برنامه ریزی برای تامین و نصب ۵۰ دستگاه آسانسور در این ایستگاه ها طی سال جاری صورت گرفته است.

در همین راستا قرار است ایستگاه های آزادگان و شهید صیاد شیرازی که هر دو در خط سه قرار دارد، در سه ماهه نخست امسال صاحب آسانسور شود، ایستگاه آزادگان سال ۱۳۹۳ ساخته شده است و ایستگاه شهید صیاد شیرازی سال ۱۳۹۵. ایستگاه های استاد معین، طالقانی و حبیب اله در خط چهار از جمله دیگر ایستگاه‌هایی است که برای تسهیل رفت و آمد افراد کم توان جسمی و حرکتی و نیز سالمندان بزودی صاحب آسانسور خواهد شد.

این روند در مورد سایر ایستگاه‌ها نیز ادامه خواهد داشت و با نصب آسانسور و اخذ تاییدیه لازم از موسسه استاندارد، یکی از نواقص پردرخواست ایستگاه های افتتاح شده قبلی به مرور زمان برطرف خواهد شد.

توسعه  ۴.۵ کیلومتر فضای سبز در بزرگراه آیت اله هاشمی رفسنجانی

رییس اداره فضای سبز شهرداری منطقه دو از احداث و توسعه ۴.۵ کیلومتری فضای سبز در بدنه بزرگراه آیت اله هاشمی رفسنجانی خبر داد.

محسن مجد آبادی با اشاره به نقش احداث فضای سبز بدنه بزرگراه ها در کاهش آلودگی هوا گفت: به منظور افزایش بهبود منظر شهری و ارتقای سلامت شهروندان عملیات باز پیرایی فضای سبز بزرگراه ها، معابر و بوستان ها در حال انجام است.

وی گفت: همزمان با عملیات بازپیرایی، توسعه فضای سبز بزرگراه آیت اله هاشمی رفسنجانی به عنوان یکی از پر تردد ترین بزرگراه های شهری در دستور کار قرار گرفت.

رییس اداره فضای سبز منطقه دو گفت: در این طرح رفیوژمیانی بزرگراه هاشمی رفسنجانی  به مساحت ۴.۵کیلومتر زیر کاشت درخت، درختچه و گونه های یاس هلندی و زیتون تلخ قرار گرفت.

مجدآبادی با اشاره به احداث رمپ دسترسی بزرگراه هاشمی رفسنجانی غرب به جنوب بلوار فرحزادی گفت: همزمان با تکمیل فعالیت های عمرانی این طرح، کاشت و توسعه فضای سبز این رمپ در دستور کار قرار گرفت.

وی تصریح کرد: همزمان با این طرح ها، عملیات کاشت انواع درخت و درختچه در معابر و بوستانهای منطقه اجرائی شد.

تاکید رییس کمیته عمران شورای اسلامی شهر تهران بر مدیریت واحد پروژه های عمرانی

رییس کمیته عمران شورای اسلامی شهر تهران، خواستار مدیریت یکپارچه پروژه های عمرانی با هدف بهبود نظارت و ارتقای سطح کیفی این قبیل اقدامات شد.  

سید محمد آقامیری که در جریان دیدار با مدیران و کارشناسان اداره کل هماهنگی فنی و عمرانی سازمان ها و مناطق شهرداری تهران سخن می گفت، با تاکید بر نقش برجسته پروژه های عمرانی بر افزایش سطح رضایتمندی و ارتقای کیفیت زندگی شهروندان، واگذاری مدیریت مجموعه اقدامات اجرایی با ماهیت عمرانی به معاونت فنی و عمرانی شهرداری تهران را زمینه ساز بهبود وظایف نظارتی دانست و یادآور شد: مدیریت واحد بر پروژه های عمرانی به ارتقای سطح کیفی این اقدامات می انجامد.

وی با بیان آنکه فرآیند بودجه ریزی عمرانی می بایست با نگاهی همه جانبه به موضوع نگهداشت و ضمن مدنظر قرار دادن سطوح نیازمند مرمت صورت پذیرد، بهره گیری از روش های نوین لکه گیری و مرمت روکش آسفالت را ضروری دانست.

سرپرست اداره کل هماهنگی فنی و عمرانی سازمان ها و مناطق شهرداری تهران نیز طی سخنانی در این نشست ضمن قدردانی از حضور رئیس کمیته عمران شورای اسلامی شهر تهران، امور مربوط به نگهداشت درسطح مناطق ۲۲ گانه را از جمله مهمترین موضوعات عمرانی دانست و با تاکید بر لزوم افزایش اعتبارات با توجه به گستردگی عوارض خرابی احصا شده، خواستار  تخصیص کامل کدپروژه های مربوط به نگهداشت شد.

سیدمحمد فیاض با بیان آنکه از ابتدای سال جاری تا تاریخ شانزدهم اردیبهشت ماه، ۹۲ هزار تن آسفالت به مناطق ۲۲ گانه تحویل شده که نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۴۰ درصد رشد داشته است، خاطرنشان ساخت در صورت تحقق تأمین قیر دولتی و اختصاص معادن شن و ماسه به شهرداری تهران، شاهد ارتقای چشمگیر میزان تولید آسفالت و کاهش هزینه تمام شده این محصول خواهیم بود.

وی در بخش دیگری از سخنان خود ضمن ارائه گزارشی از پروژه های قابل بهره برداری مناطق ۲۲ گانه در سال ۱۴۰۱، از قابلیت افتتاح ۷۴پروژه عمرانی در صورت تأمین ۲۱۷۴ میلیارد ریال نقدینگی خبر داد و گفت: احداث ۱۸ تقاطع غیرهمسطح و ۳ بزرگراه نیز در برنامه اجرایی معاونت فنی و عمرانی قرار گرفته است.

احداث ۵۶ هزار متر مربع معبر جدید در منطقه ۲۲

شهردار منطقه ۲۲ اعلام کرد: در ۲۰۰ روز خدمت برای مردم توسط مدیریت شهری، فعالیت های گسترده ای برای آبادانی محلات ۱۲ گانه این منطقه به اجرا در آمده و همچنان این خدمات ادامه دارد.

وحیدرضا محمدی از اکران گزارش ۲۰۰ روز خدمت برای مردم به شکل طرح مصوب خلاقانه در بیلبورد های سطح میادین و معابر محلات دوازده گانه خبر داد و گفت: خدمت همچنان ادامه دارد و در سال آتی اتفاقات گسترده‌ای در حوزه های اجرایی، عمرانی، ترافیکی، اجتماعی، فرهنگی، ورزشی و خدمات شهری با مشارکت نخبگان و معتمدین اجرا شده و همچنان در دست اقدام است.

وی گفت: ۵۶ هزار متر مربع معبر جدید در غرب تهران توسط معاونت فنی و عمران شهرداری منطقه در هفت ماه گذشته احداث شده است.

شهردار این منطقه غربی پایتخت افزود: تنها در ماه اسفند یک هزار و ۵۰ نقطه از معابر این منطقه به همت معاونت حمل و نقل و ترافیک ایمن سازی شده است.

سرزندگی و رونق شرق تهران با اصلاح پهنه خیابان دماوند

شهردار منطقه ۱۳ در جلسه هم اندیشی دبیرخانه کمیسیون ماده پنج، چند پیشنهاد برای تغییر پهنه و رونق گرفتن ساخت و ساز در محدوده منطقه مطرح کرد و گفت: یکی از مهمترین و اصلی ترین درخواست های شهروندان منطقه ۱۳ مربوط به تغییر پهنه خیابان دماوند است که با اجرا و تحقق آن، این محدوده رونقی دوباره به خود می گیرد.  

محمد هادی علی احمدی، گفت: با توجه به بافت ریزدانه و ناپایدار منطقه، تعدادی از گذرها به  علت ضوابط زیرپهنه طرح تفصیلی با چالش هایی برای نوسازی بافت فرسوده رو به رو بوده است  که بر اساس درخواست های شهروندان و نیازسنجی صورت گرفته، درخواست های منطقه برای تغییر پهنه و رونق گرفتن ساخت و ساز در خیابان های دماوند، ۱۷ شهریور و چند گذر دیگر  است.

وی در ادامه یکی از مهم ترین و اصلی ترین درخواست های منطقه ۱۳ را مربوط به تغییر پهنه خیابان دماوند اعلام کرد که منجر به تقویت امنیت در این محور شده و طراوت و سرزندگی را به این مسیر می بخشد.  

علی احمدی اظهار کرد: جداره جنوبی این محور مربوط به منطقه ۱۳ است که مرز مشترک مناطق هفت و هشت نیز است سال هاست به دلیل نوع پهنه بندی با رکود مواجه شده از این رو، درخواست تغییر پهنه خیابان مذکور از تجاری – خدماتی به مختلط را داریم.

ایمن سازی ساختمان های ناایمن

شهردار منطقه ۱۱ در نشست تخصصی کمیته ایمنی ساختمان های منطقه۱۱ گفت: نمیخواهیم حادثه دلخراش پلاسکو تکرار شود و باید تمام تلاشمان را برای حفظ حقوق شهروندان به کار بگیریم و از تمامی ظرفیت های درون سازمانی و تعاملات برون سازمانی برای موضوعات مربوط به ساختمان های خطر آفرین استفاده کنیم.

سید محمد موسوی افزود: برای حفظ حقوق شهروندان و امنیت، از ساختمان های ناایمن منطقه به راحتی عبور نمی‌کنیم و با جدیت و همکاری مراجع قضایی در راستای ایمن سازی ساختمان های شناسایی شده گام بر می داریم.

وی ضمن اشاره به موضوع پرونده قضایی مجتمع تجاری علاءالدین خاطرنشان کرد: در این پرونده برای حفظ جان مردم ایستادگی کردیم و نتیجه را دیدیم و مشابه آن برای تمامی ساختمان ها با در نظر گرفتن اولویت های اجرایی باید اقدام جدی و به موقع صورت بگیرد.

شهردار منطقه ۱۱ تشریح کرد: با توجه به برنامه های موجود و شناسایی ساختمان های پرخطر اولین گام ما مقاوم سازی این ساختمان ها و اجرای تمهیداتی بر اساس رای کمیسیون ماده ۱۰۰ شهرداری ها است.

واکسیناسیون کارگران اتباع خارجی در برابر سرخک در منطقه ۱۷

معاون خدمات شهری و محیط زیست شهرداری منطقه ۱۷ اعلام کرد: به مناسبت هفته سلامت کارگران اتباع خارجی شهرداری در برابر بیماری سرخک واکیسنه شد.

ابراهیم کوه نژاد گفت: به مناسبت هفته سلامت به همت اداره خدمات شهری کارگران اتباع خارجی نواحی یک و دو در برابر بیماری سرخک، واکسینه شد.

وی افزود: در این مرحله از واکسیناسیون ۵۸ نفر از این کارگران زحمت کش واکیسنه شد و در مرحله بعدی که هفته آینده خواهد بود، کارگران ناحیه سه در برابر این بیماری واکسینه خواهد شد.

تامین روشنایی دو و نیم کیلومتر از بزرگراه امام رضا (ع) منطقه ۱۵

دو و نیم کیلومتر از بزرگراه امام رضا (ع)  که یکی از دغدغه مهم شهروندان  در رفع تصادفات جرحی و فوتی این محور بود پس از ۴ سال بلاتکلیفی تامین روشنایی شد.

سید مهدی صباغ شهردار منطقه به بهسازی و تامین روشنایی بزرگراه امام رضا(ع) پس از ۴ سال بلاتکلیفی با هدف رفع تصادفات جرحی و فوتی این محور و شریان ارتباطی اشاره کرد و گفت: بزرگراه امام رضا(ع) به طول هفت و نیم کیلومتر از سه راه افسریه آغاز و به سه راه سیمان منتهی می شود که روشنایی این بزرگراه به دو بخش شامل حد فاصل سه راه افسریه تا گردنه تنباکویی و حد فاصل گردنه تنباکویی تا سه راه سیمان تقسیم می شود.

به گفته او، در این راستا به همت معاونت فنی و عمران منطقه با هدف افزایش ایمنی معابر بزرگراهی، جلسات و بازدیدهای میدانی متعددی برای تامین روشنایی معابر بزرگراهی با مشارکت  سازمان مهندسی و عمران شهر تهران،  شرکت توزیع نیروی برق تهران بزرگ، ، شرکت توزیع برق استان تهران، معاون دادستان و سرپرست دادسرای عمومی و انقلاب ناحیه ۱۴ تهران  و پلیس راهور منطقه برگزار شد.

صباغ اضافه کرد: دو و نیم کیلومتراز بزرگراه  در حدفاصل گردنه تنباکویی تا بازار گل امام رضا(ع) با ۱۷۰ پایه چراغ برق توسط سازمان فنی و عمران شهرداری تهران و نصب ترانس برق روشن شد.

شهردار منطقه ادامه داد: یک و نیم کیلومتر از بزرگراه  در حد فاصل بازار گل تا سه راه سیمان که فاقد پایه چراغ می باشد  نیز در دستور کار سازمان مهندسی قرار گرفت که در اسرع وقت تامین روشنایی و رفع معضل می شود.

آرامش و امنیت شهروندان اولویت اصلی مدیریت شهری منطقه ۴

شهردار منطقه  ۴ در اولین جلسه قرارگاه تحول اجتماعی در سال جدید بر لزوم تداوم برنامه های این طرح تاکید و آرامش شهروندان را خواستار شد.

محمدرضا پوریافر" ضمن بررسی مصوبات جلسه گذشته ، تداوم برنامه های اجرایی این طرح برای رسیدن نتیجه مطلوب را خواستار شد. 

شهردار منطقه ۴ با اشاره به آخرین وضعیت جمع آوری معتادان متجاهر از سطح منطقه گفت: از اجرای شروع طرح تا کنون ۱۴۵۰ معتاد متجاهر جمع آوری و ساماندهی شدند که ۶۰ نفر آنها از بانوان بودند. 

او با بیان اینکه در سال جاری با همکاری دستگاه های مربوطه و با تلاش مضاعف طرح تحول اجتماعی در سطح منطقه ۴ ادامه خواهد داشت افزود: پاکسازی بوستان های جنگلی و ایمن سازی فضاهای شهری با همکاری نیروهای امنیتی و بسیج منطقه با توان بیشتر در دستور کار قرار دارد. 

شهردار منطقه ۴ در ادامه با اشاره به برنامه های پیش رو در این طرح گفت: استقرار کانکس نیروی انتظامی درخیابان هنگام، افزایش برج های نوری در فضاهای نا ایمن، شناسایی و پلمپ پلاک های قرمز ، ساماندهی کودکان کار، ساماندهی متکدیان و توانمندسازی کودکان کار و زنان سرپرست خانوار از برنامه های شاخص سال جاری می باشد. 

پوریافر از ایمن سازی حدود ۸۰ درصدی از فضاهای ناایمن شناسایی شده در سال گذشته نام برد و گفت: حدود ۸۰ درصد از فضاهایی که برای تردد شهروندان و خانواده ها ناایمن بودند با اقداماتی نظیر پیاده روسازی، نصب برج نوری و ایجاد فضای سبز ایمن در اختیار شهروندان قرار گرفت.

 گفتنی است این جلسه با حضور شهردار منطقه، معاون امور اجتماعی و فرهنگی منطقه، سرپرست دادسرای ناحیه۴، رییس پلیس مبارزه با مواد مخدر شرق تهران، معاون اجتماعی بسیج ناحیه کربلا، سرکلانتر منطقه، مدیران فرهنگسرای اشراق  و سلامت، معاون اجتماعی سرکلانتری ، نماینده بهزیستی، مرکز مشاوره دانشگاه علم و صنعت، معاونین شهردار و شهرداران نواحی آسیب خیز و مدیران شهری منطقه برگزار شد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha