به گزارش خبرنگار ایرنا، مهدی قمشی عصر سه شنبه در نشست همگرایی نخبگان چهار استان مجاور برای رفع چالشهای آب زاینده رود که به صورت برخط (آنلاین) در حاشیه سیزدهمین کنگره ملی مهندسی عمران دانشگاه صنعتی اصفهان برگزار شد، افزود: با انتقال آب از سرشاخه های کارون به عبارتی بحران خوزستان بیشتر شده و دغدغههای استانی دیگر کاهش می یابد و این به دور از عدالت است.
وی ادامه داد: در مساله انتقال آب میان حوزه ای اصلا به نظرات کارشناسان توجه نمی شود؛ چرا که مدیریت آب در کشور بر اساس دیدگاههای علمی نبوده است.
این استاد دانشگاه بیان داشت: امروز خود کارون و سرشاخههای آن دارای مشکل و چالش است و این حوزه دیگر رمقی ندارد.
قمشی با بیان اینکه نباید با طرح انتقال آب از کارون بار اضافی بر روی این رودخانه داشته باشیم، خاطرنشان کرد: کارون از نظر شاخص های علمی دیگر توانایی معضلات و مشکلات پیش رو را ندارد.
عضو هیات علمی دانشگاه شهید چمران اهواز گفت: هر موقع مسئله مشکلات زاینده رود مطرح می شود یک دلهره در خوزستان و چهارمحال و بختیاری رخ می دهد و این نگرانی نباید دچار چالش شود.
وی افزود: با طرح انتقال نباید در آینده حوضه مبدا دچار مشکل کمبود آب شود و این طرحها باید از نظر پیامدهای اجتماعی و فرهنگی مورد ارزیابی و کار کارشناسی قرار گیرد.
عضو هیات علمی دانشگاه شهید چمران اهواز ادامه داد: استان ها و مناطق هدف که مقصد انتقال آب دارند باید با مدیریت مشکل خود را حل کنند و صنایع را به سمت استفاده ازآبهای غیر متعارف سوق دهند و همچنین الگوی کشت را در استان خود تغییر دهند.
نظر شما