به گزارش ایرنا، امیر ولی عضدزاده روز سهشنبه در اولین نشست ستاد هماهنگی و پیگیری مناسب سازی شهرستان اردکان با تبیین اقداماتی که در حوزه مناسب سازی محیط و اماکن شهری در راستای حمایت از حقوق معلولان و تحقق شهر بدون مانع صورت گرفته، ضمن قدردانی از تلاش دستگاه ها و ادارات دولتی در این زمینه، تصریح کرد: از سال ۱۳۹۶ حرکت بسیار خوبی در این زمینه در اردکان شروع شده ولی هنوز به شرایط ایده آل نرسیده و کارهایی که تاکنون انجام شده در سطح حداقل های لازم بوده و استمرار این روند مورد انتظار است.
وی آموزش پیمانکاران شهرداری در زمینه رعایت ضوابط و مقررات مناسب سازی شهری ویژه معلولان و نظارت جدی شهرداری بر کار پیمانکاران و الزام آنان به رعایت استانداردهای مناسب سازی را گام مهمی در جهت دستیابی به شهر بدون مانع اعلام کرد.
دکترحسن رضاپور از اعضای شورای شهر نیز دسترسپذیری را یکی از حقوق شهروندی دانست و افزود تلاش شورای شهر بر این است تا با رعایت اصل مناسب سازی در ساخت و سازها در جهت احقاق حق شهروندان کم توان برای حضور در اجتماع و دسترسی آنان به امکانات موجود گام بردارد.
رضاپور خاطر نشان کرد: شورای اسلامی شهر و شهرداری اردکان آماده همکاری و همفکری با بهزیستی برای اجرای طرحهای مناسب سازی است و امیدواریم محیط ادارات، بخش خصوصی، معابر شهری، پارکها و سایر فضاهای شهری برای تردد افراد دچار محدودیت های حرکتی آماده سازی شود تا این افراد نیز بتوانند به فعالیت های اجتماعی خود بپردازند و از خانه نشینی نجات پیدا کنند.
محمد جواد شاکر دیگر عضو شورای شهر و رییس دفتر نماینده مردم اردکان در مجلس شورای اسلامی نیز با بیان این نکته که تا زمانی که انسان سالم است، نمی تواند مشکلات یک معلول یا یک فرد دارای نیازهای خاص را درک کند افزود: سلامتی نعمتی است که خداوند به ما داده که بعضی از افراد از داشتن آن محرومند و همکاری همه دستگاه ها برای رفع موانع حضور آنان در سطح جامعه ضروری است.
محمد مختاری رییس جامعه معلولان شهرستان اردکان نیز مهمترین گلایه معلولان را ضعف مناسب سازی اماکن عمومی در سطح شهر برشمرد و بهره مندی عادلانه این قشر از امکانات شهری شده و رفع مشکلات رفت و آمد معلولان در سطح شهر را مورد تاکید قرار داد.
مرکز شهرستان ۱۳۵ هزار نفری اردکان که در ۶۰ کیلومتری شمال غربی شهر یزد قرار دارد متشکل از شهرهای عقدا، خرانق، احمدآباد و اردکان است.
نظر شما