به گزارش خیرنگار ایرنا، سید اسماعیل جعفری روز دوشنبه در نشست امداد گران و خیرین هلال احمر دشتی افزود: این شهرستان به لحاظ وسعت دومین شهرستان استان بوشهر است و در سه دهه گذشته چندین حادثه طبیعی خسارت بار مانند سیل، زلزله و توفان های شدید تجربه کرده است که باعث تلفات جانی زیاد و خسارت مالی به شهروندان شده است.
وی افزود: یکی از برنامههای مهم جمعیت هلال احمر دشتی توسعه فعالیت آموزشی، فرهنگی و تربیت نیروی جوان امدادی و بکار گیری خیرین برای انجام فعالیت های اجتماعی بوده است.
وی اضافه کرد: امسال در هفته هلال احمر بیش از ۵۰ برنامه فرهنگی، اجتماعی و امدادی برای توسعه فعالیت های هلال احمر و استفاده از خیرین و جوانان در سطح شهرستان برگزار میشود.
جعفری به راه اندازی خانه هلال در نقاط مختلف شهرستان اشاره کرد افزود: تا کنون با مشارکت خیرین، شوراهای اسلامی و مسئولان محلی ۳ خانه هلال در شهرستان دشتی راه اندازی شده است و تلاش داریم تا پایان سال این تعداد به ۴۰ خانه هلال افزایش یابد.
وی به فعالیت های اجتماعی و مدد کاری هلال احمر دشتی در این هفته اشاره کرد و افزود: در آغاز برنامه هفته هلال حمر در دشتی ۲۰۰ بسته معیشتی توسط امدادگران و خیرین عضو هلال احمر دشتی تهیه و بین نیازمندان این شهرستان توزیع شده است.
فرماندار دشتی از همکاری و مشارکت خیرین و جوانان در توسعه فعالیت هلال احمر در این شهرستان قدردانی کرد و افزود: باید از ظرفیت خیرین در برنامههای هلال احمر و تکمیل پروژه های این جمعیت در دشتی بیشتر استفاده شود.
علی بحرانی از خدمات ارزشمند امدادگران هلال احمر دشتی در امدادرسانی و فعالیت های فرهنگی و اجتماعی در شهرستان تجلیل کرد و افزود: هلال احمر دشتی در کنترل و پیشگیری بیماری کرونا، امدادرسانی در برنامه های نوروزی و حوادث مختلف در این شهرستان نقش بسزایی داشته است.
فرماندار دشتی اضافه کرد: امسال برای توسعه خدمت رسانی هلال احمر به مردم اعتبارات لازم از محل کمیته برنامه ریرزی این شهرستان تامین میشود.
نظر شما