داود اسدیان روز یکشنبه در رزمایش گروههای جهادی فاطمی که در میدان صبحگاه سپاه ناحیه مراغه همزمان با سراسر کشور برگزار شد، اظهار داشت: با کاهش آمار کرونا و فعالیت چشمگیر گروههای جهادی در این چند سال انتظار میرود این گروهای مردمی ماموریت خود را در راستای محرومیتزدایی و اشتغالزایی با استفاده از ظرفیت شرکتهای دانشبنیان ادامه دهند.
وی بیان کرد: در سالهای اخیر که درگیر بیماری منحوس کرونا بودیم، تکیه و پشتیبان مردم گروههای جهادی بودند و مردمی بودن انقلاب اسلامی یکی از تفاوت های آن با سایر انقلاب ها است.
وی با اشاره به اینکه شاهد نقش ممتاز گروههای جهادی در جامعه هستیم، اضافه کرد: با همراهی گروههای مردمی در دوران دفاع مقدس و بعد از آن توانستیم بر مشکلات غلبه کنیم.
وی به هجمههای دشمنان در روزهای اخیر در خصوص افزایش قیمت برخی از اقلام از جمله نان در کشور اشاره و تاکید کرد: دشمنان انقلاب اسلامی با استفاده از ظرفیت رسانههای معاند به خصوص رسانههای فارسیزبان سعی در ایجاد اختلاف در کشورمان دارند، اما این در حالی است که جنگ روسیه و اوکراین موجب کمبود برخی از اقلام و تاثیر در بیشتر کشورهای جهان شده است.
فرماندار مراغه ادامه داد: دولت مردمی سیزدهم به دنبال اصلاحاتی در هدفمندی یارانهها است که قطعا این تصمیمات به نفع مردم خواهد بود.
اسدیان افزود: در این مرحله گروههای جهادی در بخش تبیین، ماموریت مهمی دارند و باید در راستای مقابله با هجمههای دشمنان و جوسازی رسانههای معاند مقابله و نسبت به آگاهسازی اقدام کنند.
وی اعلام کرد: در حال حاضر هیچگونه یارانه نانواییها حذف نشده و وزن آرد تحویلی به نانوایی ها هم کم نشده است.
وی خاطرنشان کرد: افزایش قیمت و تغییرات ایجاد شده در یارانه آرد صرفا در حوزه نان صنعتی است و تمامی جوسازیهای از سوی رسانه های معاند برنامهریزی شده و کاملا بیاساس و بی پایه است.
فرمانده سپاه مراغه نیز در این مراسم به عملکرد گروههای جهادی در سال گذشته اشاره کرد و گفت: ۲۶۰ گروه جهادی شهرستان در سامانه اطلس بسیج ثبت کردهاند و براین اساس در حال خدمترسانی هستند.
سرهنگ پاسدار سعید رشیدی تصریح کرد: سال گذشته از سوی این گروهها ۱۵ خانه محروم ساخته شد و امسال ساخت ۵۰ خانه محروم را در برنامه دارند.
وی بیان کرد: مرمت و بازسازی ۱۵ خانه محروم، تشکیل ۲۰۰ تیم حمایتی برای مقابله با کرونا، حضور در مراکز واکسیناسیون و بهداشتی در راستای کمک به کادر درمان، تهیه اقلام دارویی برای خانوادههای بیبضاعت، کمک به آموزش دانش آموزان بازمانده از تحصیل، کمک به تامین جهیزیه ۶۰ نوعروس، کمک مالی به آزادی زندانیان جرایم غیرعمد و اشتغالزایی و ایجاد شغل پایدار برای افراد فاقد شغل و درآمد از دیگر اقدامات گروههای جهادی در مراغه است.
وی اضافه کرد: توزیع ۵۰ هزار بسته معیشتی هر بسته به ارزش ۴۰۰ هزار تومان، توزیع گوشت ۳۰ راس دام سنگین و ۵۰ راس دام سبک، توزیع ۱۵۰ کارت هدیه ۵۰۰ هزار تومانی برای خانواده های آسیب دیده از کرونا، تهیه و توزیع ۱۵۰ هزار پرس غذای گرم ، احداث پروژههای عامالمنفعه در روستاها، اعطای تسهیلات یک میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومانی و ۳ میلیارد تومانی از سوی بسیج سازندگی، خدمات در حوزه صنایع تبدیلی و ایجاد ۵۴ مورد صندوق قرضالحسنه مردم یار از جمله دیگر فعالیتهای آنان است.
وی ادامه داد: همچنین برخی گروههای جهادی به قرارگاه جهادی تبدیل شده اند و شاهد فعالیت گسترده آنها هستیم.
وی با تبریک سالروز تشکیل بسیج سازندگی اظهار کرد: هدف از بسیج سازندگی کانالیزه کردن امکانات از مناطق برخوردار به مناطق کم برخوردار است و در شهرستان مراغه بسیج سازندگی توانسته با تفکر جهادی در عرصههای مورد نیاز و حساس انقلاب ورود کند.
به گزارش ایرنا، در این مراسم از مسئولان گروههای جهادی با اهدای لوح سپاس قدردانی شد.
نظر شما