تمدید نشدن زمان طرح پرستاران بحران نیرو در این بخش ایجاد می‌کند

زنجان- ایرنا - رییس سازمان نظام پرستاری استان زنجان گفت: خطری که اکنون سیستم بهداشت این استان را تهدید می‌کند اتمام زمان طرح ۶ ماهه چهارم ویژه پرستاران کرونا است که اتمام این مهلت به معنی بیکار شدن آنان است که خود بحران‌های زیادی را به دنبال دارد.

فریدون اسکندری روز یکشنبه در جمع خبرنگاران با بیان اینکه اگر تکلیف این گروه مشخص نشود، یک بحران نیرو در سیستم درمان پیش می‌آید افزود: امیدواریم تلاش نظام پرستاری برای تغییر وضعیت این قشر به ثمر بنشیند چراکه در دوران کرونا کمک حال وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی بودند.

وی با اشاره به اینکه تعداد مبتلایان به کرونا کاهشی شده است، اضافه کرد: وضعیت از حالت بحران خارج شده و از طرف دیگر به واسطه کرونا بخش‌های جدیدی در بیمارستان‌ها ایجاد شده است و نگهداشت این بخش‌های ویژه که مراجعه کننده هم دارد به نیروی انسانی مجرب نیاز دارد.

 این مسوول ادامه داد: دانشگاه علوم پزشکی نیز باید در این زمینه تدبیری بیندیشد، هرچند که این موضوع پیگیری می شود، ضمن اینکه نظام پرستاری کشور اکنون به دنبال این است که تبدیل وضعیت نیرو انجام بگیرد و در واقع همین نیروهایی که اکنون قرارداد آنان در حال اتمام است، به نیروهای شرکتی تبدیل شدند.

وی خاطرنشان کرد: رهبری در روز پرستار تاکید کردند که پرستارانی که در دوران کرونا به کار گرفته شده‌اند مثل کارگر فصلی با آنها برخورد نشود و این طور نباشد که با اتمام کرونا آنان را بیرون کنند.

رییس سازمان نظام پرستاری  استان زنجان با توجه به فر امین رهبری ابراز امیدواری کرد که سازمان برنامه و بودجه و وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی بتوانند اقداماتی را انجام بدهند که این نیروها که حدود ۵.۵ سال به قالب طرح در حال فعالیت هستند، جذب شوند چرا که این افراد اگر از سیستم درمان کنار گذاشته شوند فاجعه رخ خواهد داد و در واقع  لازمه نگهداشت این نیروها نیز آن است که در این زمینه اقدام شود.

این مسوول با اشاره به اینکه در بیش از ۲ سال شیوع کرونا بسیاری از هموطنان بر اثر ابتلا به این بیماری جان خود را از دست، دادند، گفت: در این میان کادر شاغل در بیمارستان ها خط مقدم مقابله با ویروس کرونا بودند که در این راستا تعدادی جان خود را از دست دادند و تعدادی دیگری نیز با  وجود بهبودی همچنان با عوارض آن دست و پنجه نرم می کنند.

اسکندی با بیان اینکه بزرگترین گروهی که با بیماران در ارتباط بوده و ۲۴ ساعته خدمت رسانی می کنند، کادر پرستاری هستند، افزود: این قشر در دوره شیوع کرونا سربلند بیرون آمدند و در این خصوص می طلبد که  مسوولان کشوری به  انتظارات آنان بیش از گذشته توجه کنند.

وی با بیان اینکه شعارهای زیادی برای رفع موانع  قشر پرستاری داده شده است، اضافه کرد: در دوران کرونا فقط در ۶ ماهه اول سال ۹۹ پاداش ۲۵۰ تا ۵۰۰ هزار تومانی به کادر درمانی و این قشر پرداخت شد که این وضعیت باید تداوم می یافت.

 این مسوول با اشاره به برگزاری اختتامیه جشنواره “فرشته رحمت” در زنجان نیز یادآور شد: این جشنواره در بخش‌های عکس، فیلم، دلنوشته (خاطره)، داستان کوتاه، جملات کوتاه و شعر و با موضوعات “پرستار و خانواده”، “پرستار و جامعه”، و “پرستار و بیمارستان” برگزار می شود.

به گفت اسکندری ۵۲۱ اثر به این جشنواره از کشور ارسال شد که از این تعداد ۴۶۰ مورد آن عکس ۲۳ مورد فیلم کوتاه سه دقیقه ای و ۳۸ اثر نیز دلنوشته تشکیل می دهد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha