علی بیانی روز یکشنبه به خبرنگار ایرنا اظهار داشت: این پرنده شکاری پس از ثبت اطلاعات مورفولوژیکی و بیومتری و تیمارداری، برای درمان به اداره کل حفاظت محیط زیست گلستان منتقل شد.
وی با اشاره به آغاز فصل مهاجرت پرندگان آبزی به زیستگاههای منطقه از شهروندان خواست در صورت مشاهده پرندگان آسیب دیده، موضوع را از طریق تلفن ۱۵۴۰ به این اداره اطلاع دهند.
بیانی همچنین با بیان اینکه نیازمند همراهی مردم برای حفظ محیط طبیعی و تنوع زیستی در مناطق حفاظت شده هستیم افزود: زیستگاه های منطقه در معرض تهدیدات گوناگونی همچون شکار غیرمجاز، فعالیت غیرقانونی در اراضی ساحلی و تخریب و تصرف منابع ملی است که به دلیل محدودیت هایی که در نیروی انسانی، امکانات و بودجه وجود دارد، برخی از این مسائل پنهان می ماند و همراهی مردم نقش بسزایی در حفظ حیات وحش به عنوان یک میراث ملی خواهد داشت.
حوزه استحفاظی محیط زیست شهرستان های ترکمن به دلیل برخورداری از زیستگاه های منحصر بفرد دشتی و تالابی در کریدور مهاجرت پرندگان شکاری واقع است و همه ساله از اوایل شهریور تا آذر میزبان این پرندگان با ارزش و حمایتشده است.
به گزارش ایرنا، گلستان از معدود تنفسگاه های گونه های مختلف گیاهی و جانوری ایران است و به عنوان ایرانی کوچک از کوه، دریا، جنگل، دشت و بیابان به صورت یکجا برخوردار است.
به گفته مسئولان محیط زیست ۱۱۴ گونه پرنده مهاجر در فصول مختلف بویژه زمستان در زیستگاه های گلستان حضور داشته و زاد و ولد می کنند.
نظر شما