مریم پاک بین روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: آموزش پیشگیری از اعتیاد و ارتقای مهارت های زندگی در سه مرحله به صورت مجازی و با بهره گیری از نرم افزار اسکای رم برای پرسنل و خانواده های آنان ارائه شد.
وی خاطرنشان کرد: برای آموزش از اساتید توانمند و آشنا به آسیب های اجتماعی و روانشناسی دانشگاه بوعلی همدان بهره گرفته شد و در مرحله نخست پرسنل هلال احمر در یک دوره چهار روزه آموزش های لازم را فرا گرفتند.
معاون جوانان جمعیت هلال احمر استان همدان ادامه داد: دوره دوم آموزش در زمینه ارتقای مهارت های زندگی ویژه اعضای حمایت روانی هلال احمر بوده چرا که این افراد به علت حضور در مناطق سیل و زلزله زده باید از توانمندی و مهارت های بالایی برخوردار باشند.
پاک بین با بیان اینکه دوره سوم آموزش برای اعضای جدید هلال احمر برگزار می شود گفت: تفاهم نامه ای بین هلال احمر و شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر برای برگزاری کارگاه های آموزش پیشگیری از اعتیاد منعقد شده است.
وی اظهار داشت: جمعیت هلال احمر با قشر زیادی از جوانان و نوجوانان در ارتباط بوده و می تواند پس از فراگیری آموزش های پیشگیری از اعتیاد با حضور در مناطق محروم و کم برخوردار این یافته ها را به جوامع هدف منتقل کند.
معاون جوانان جمعیت هلال احمر استان همدان تصریح کرد: از ظرفیت ۱۷۹ خانه هلال موجود در استان همدان نیز برای آموزش مهارت های زندگی استفاده می شود.
نظر شما