به گزارش ایرنا، خبرهایی مبنی بر تلف شدن هزاران بچه ماهی گرفتار در کانال آب کشاورزی اکبرآباد یاسوج، در فضای مجازی استان منتشر شد.
هادی سینایی روز شنبه در رابطه با این اخبار اظهار داشت: بررسی های میدانی نشان می دهد هیچ گونه اهمال کاری از طرف بهره بردار و دستگاه ناظر صورت نگرفته و علت قطع آب طبیعی بوده است.
وی افزود: بررسی های میدانی نشان می دهد ، علت قطع جریان آب جدول کشاورزی ، پایین رفتن دبی آب رودخانه بوده و هیچ گونه اهمال کاری از طرف کشاورز یا دستگاه ناظر و بهربردار صورت نگرفته است.
سینایی تصریح کرد: در اندک زمانی که دبی آب رودخانه موقتا بالا آمده بود ، مقداری آب وارد کانال کشاورزی شده و پس از برگشتن مجدد دبی آب به حالت طبیعی خود و پایین رفتن سطح آن باعث شده تعداد زیادی ماهی در کانال آب گرفتار شوند.
رئیس اداره روابط عمومی محیط زیست کهگیلویه و بویراحمد ابراز داشت: محیط زیست استان عصر پنج شنبه ۱۵ اردیبهشت ماه جاری طی تماس تلفنی یکی از دوستدار طبیعت( قاسم خشت زر) در جریان موضوع قرار گرفت و از همان لحظات نخست تلاش های زیادی را برای برقراری مجدد جریان آب داشت اما به علت فرا رسیدن شب آنگونه که باید کار پیش نرفت .
وی افزود: از صبح روز جمعه ای که گذشت با رایزنی های فراوانی که با اهالی و معتمدین اکبر آباد صورت گرفت سه نفر از رانندگان دستگاه های مکانیکی(بیل و بکهول) در محل حضور یافته اما به علت ارتفاع زیاد محل قرار گرفتن دستگاه مکانیکی با جدول قادر به بازگشایی مجدد آب نشدند.
وی با اشاره به پیگیری های مکرر مدیرکل محیط زیست استان برای رفع موضوع، گفت: سرپرست حفاظت محیط زیست استان صبح امروز در محل حضور پیدا کرده و دستور دادند که از طریق کارگر فصلی با استفاده از بیل و کلنگ مسیر مجدد باز شود .
رئیس اداره روابط عمومی محیط زیست کهگیلویه و بویراحمد تصریح کرد: هم اکنون ۲نفر کارگر در حال تلاش اند و موفق شدند جریان آب را دوباره وصل نمایند .
وی بیان کرد: بخش اعظمی از ماهی های محبوس و گرفتار شده هنوز زنده اند و امیدواریم با وصل مجدد جریان آب به رودخانه برگردند.
نظر شما