به گزارش ایرنا، شاهین شیرانی روز چهارشنبه در حاشیه بازدید از بیمارستان آفتاب هشتم و مراکز بهداشتی، درمانی روستاهای مهرجان، عروسان گلستان و شهر فرخی و همچنین در جلسه بررسی مشکلات حوزه سلامت خور و بیابانک که نماینده نایین و خور و بیابانک و دیگر مسئولان دانشگاه علوم پزشکی و شهرستان حضور داشتند، افزود: این طرحها شامل احداث ساختمان اورژانس ۱۱۵ در محور طریق الرضا، احداث سی تی اسکن، احداث ۸ پانسیون پزشکان، احداث مرکز خدمات سلامت و اختصاص آمبولانس به شهرستان است.
رییس دانشگاه علوم پزشکی استان اصفهان با بیان اینکه مسائل و مشکلات بهداشتی شهرستان در سه بخش نیروی انسانی، مباحث عمرانی و تجهیزات پزشکی تقسیم بندی میشود، اظهار کرد: هدف ما ارتقاء سطح ارائه خدمات در راستای افزایش سطح سلامت مردم است.
وی به بحث نیروی انسانی اشاره کرد و گفت: تخصص های مورد نیاز بیمارستان و مراکز بهداشتی تامین خواهد شد و در بحث توزیع نیرو نیز نگاه ویژهای به خور و بیابانک خواهیم داشت.
نماینده مردم شهرستانهای نایین و خور و بیابانک در مجلس شورای اسلامی نیز گفت: بهداشت و سلامت از اولویتهای اصلی خور و بیابانک است.
الهام آزاد افزود: رفع مشکلات وکمبودهای بیمارستانی و بهداشت ودرمان دراین شهرستان نیازمند توجه جدی مسئولان حوزه سلامت است.
وی گفت: مشکلات و کمبودهای بهداشتی درخور و بیابانک زیاد است و امیدواریم با عنایت ویژه دولت مردمی و نگاه ویژه دانشگاه علوم پزشکی در این شهرستان کمتر توسعه یافته این نیازها برطرف شود.
عضو کمیسیون اصل ۹۰ مجلس شورای اسلامی افزود: مردم حق دارند از خدمات بهداشتی و درمانی مطلوب بهره مند باشند و برای توسعه حوزه بهداشت نیازمند نیروی انسانی متخصص و تجهیزات و امکانات لازم هستیم.
آزاد یکی دیگر از نیازهای بهداشتی این شهرستان را راه اندازی اورژانس هوایی بیان کرد و گفت: بدون شک راه اندازی اورژانس هوایی یکی از نیازهای اساسی و ضروری در این شهرستان برای مواقع حساس و حوادث است.
امام جمعه شهرستان خور و بیابانک گفت: این شهرستان با وجود بیمارستان، کمبود پزشک متخصص به ویژه زنان و زایمان و سونوگرافی دارد.
حجت الاسلام سعید جاویدی افزود: متاسفانه به دلیل کمبود پزشک و امکانات درمانی بیش از ۹۵ درصد زایمانها خارج از خور و بیابانک صورت میگیرد.
امام جمعه خور و بیابانک اظهار امیدواری کرد با حمایت مسئولان نیازهای بخش درمان این شهرستان مرتفع شود.
وی خاطرنشان کرد: وقتی یک بیمار با مراجعه به بیمارستان و مراکز بهداشتی با نبود حضور پزشک متخصص مواجه می شود باید برای درمان و مسافت چند ساعته خود را به بیمارستان طبس، میبد و اردکان و اصفهان برساند.
سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهرستان خور و بیابانک هم گفت: در یک سال گذشته خیرین سلامت شهرستان بیش از یک میلیارد و ۱۱۰ میلیون تومان به حوزه بهداشت و سلامت کمک کرده اند.
مجتبی حجی زاده افزود: این کمک ها در زمینه خرید دستگاه اکسیژن ساز، دستگاه الایزا، تجهیز پایگاه های اورژانس، احداث و تجهیز کلینیک سلامت شهری، بهسازی خانه های بهداشت روستایی، دستگاه یونیت دندانپزشکی، مانیتورینگ علایم حیاتی و تجهیزات آموزشی بوده است.
به گزارش ایرنا؛ شبکه بهداشت و درمان خور و بیابانک یک بیمارستان، چهار مرکز خدمات جامع سلامت، ۹ خانه بهداشت، چهار پایگاه اورژانس ۱۱۵دارد و ارائه خدمات بهتر به مردم، انتظاری است که اهالی خور و بیابانک از مسئولان دارند.
مردم شهرستان خور و بیابانک سال هاست به دلیل نبود و پزشک متخصص نه تنها ملزم به پرداخت هزینه های گزاف می شوند بلکه کیلومترها راه را باید برای رسیدن به مراکز درمانی مجهز طی کنند.
شهرستان خور و بیابانک از شرق به استان خراسان جنوبی، از جنوب به استان یزد، از شمال به استان سمنان و از غرب به بخش انارک شهرستان نایین محدود می شود.
این شهرستان با مساحتی بالغ بر ۱۲ هزار کیلومتر مربع در شرقی ترین نقطه استان اصفهان در فاصله ۴۲۰ کیلومتری شهر اصفهان قرار دارد.
نیاز ۲۱ میلیارد تومانی برای تجهیز و توسعه حوزه سلامت خور و بیابانک
۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۱، ۲۲:۴۷
کد خبر:
84741611
اصفهان- ایرنا- رییس دانشگاه علوم پزشکی استان اصفهان گفت: برای ارتقاء، تجهیز و توسعه طرحهای بهداشت و سلامت شهرستان خور و بیابانک ۲۱ میلیارد تومان اعتبار نیاز است.
نظر شما